Исланђани: Можемо да победимо било кога!

У ЧЕТВРТФИНАЛУ ПРОТИВ ДОМАЋИНА И ЈЕДНОГ ОД ФАВОРИТА ЗА ТИТУЛУ - ПРОТИВ ЕКИПЕ ФРАНЦУСКЕ

Рагнар Сигурдсон 

        Исланд је прошао у нокаут фазу Еура 2016. Исланд је елиминисао Енглеску. Репрезентативци Исланда, међутим, не планирају ту да се зауставе.

        Победа над Енглеском (2:1) улила је додатно самопоуздање „рибарима“, који су још у групној фази показали да нису случајно на Европском првенству.

        „Ово је сјајно. Знамо да можемо да победимо било кога, а показали смо вечерас да знамо да играмо фудбал. Оно што смо урадили у 93 минута је невероватно. Поносни смо што смо овде. Сви верујемо да можемо да победимо било кога, било да је Енглеска или нека друга репрезентација у питању“, рекао је после утакмице везиста Исланда Биркир Бјарнасон.

        У четвртфиналу, Исланд ће играти против домаћина и једног од фаворита за титулу, Француске.

        „Не знам докле ћемо догурати. Мислимо да можемо да избацимо Француску као и Енглеску. Све је могуће“, рекао је Бјарнасон.

        Рагнар Сигурдсон био је можда и најбољи играч Викинга против Енглеске. Постигао је гол за изједначење, а касније био непрелазан у одбрани.

        „Целу утакмицу смо веровали у ово, а они су мислили да им нећемо представљати проблем. Мислим да су нас потценили. Ништа нису направили. Једина прилика је она када је Кејн покушао главом. Све остало су били неки отпаци и шутеви издалека. У нашем тиму уопште није било нервозе у другом полувремену. Осетила се тек у последњем минуту, када се екипа мало уморила“, рекао је Сигурдсон.

        Он је додао да очекује сличну утакмицу против Француза.

        „Они су добра екипа, очекујем да меч буде сличан као овај. Француска још није играла најбоље што зна, али нисмо и ми. Могуће је да утакмица буде слична као ова, а ми ћемо се сигурно трудити да играмо дисциплиновано и имамо посед лопте“, најавио је Сигурдсон.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари