Играчи Јавора „гризли на терену“ да победе Вошу

ЈАВОР ЈЕ ТРЕНУТНО ПОСЛЕДЊЕПЛАСИРАНИ ТИМ У СУПЕРЛИГИ СРБИЈЕ,

СА БОДОМ МАЊЕ ОД ПРЕТПОСЛЕДЊЕГ РАДА

        Док српску фудбалску јавност „тресу“ приче о намештању резултата у Суперлиги, капитен фудбалера Јавора Милован Миловић каже да њега и његов клуб то нимало не дотиче.

        „Одиграли смо меч против Војводине под великим притиском и дошли до бодова који нам продужавају наду за опстанак у Суперлиги. Сви на стадиону могли су да се увере колико смо гризли на терену да дођемо до бодова“, казао је он данас Тањугу.

        Јавор је тренутно последњепласирани тим у Суперлиги Србије, са бодом мање од претпоследњег Рада.

        Поред Јавора, у прошлом колу су још два тима која се боре за опстанак остварила победе у гостима, Раднички из Крагујевца и ОФК Београд, што је довело до реакције ужичке Слободе која сумња у регуларност лиге и тражи смену првог човека Заједнице суперлигаша Звездана Терзића.

        Говорећи о гостовању Радничком у наредном колу, Миловић истиче да и Крагујевчанима гори под ногама.

        „Њихов највећи адут је сјајни тренер Беквалац, али ми се спремамо и даћемо све од себе да освојимо бодове спаса“, рекао је он.

        Сличног је мишљења и везиста Ивањичана Ђорђе Ивеља, који наредни сусрет оцењује најзначајнијим у сезони.

        „Ако поновимо игру из меча са Војводином велике су нам шансе да се радосни вратимо кући. Победа над Новосађанима вратила нам је нашу препознатљиву атмосферу, што је наш највећи адут пред овај изузетно важан меч“, навео је он.

        Утакмица између Радничког 1923 и Јавора игра се у суботу на стадиону Чика Дача у Крагујевцу.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари