Хиљаде порука „За дом спремни“ на FIFA фејсбуку

ХРВАТСКИ НАВИЈАЧИ СУ ВЕЋ „ЗАСУЛИ“ FIFA СТРАНИЦУ СЛИЧНИМ ПОРУКАМА ПОЛОВИНОМ ДЕЦЕМБРА, КАДА ЈЕ ФЕДЕРАЦИЈА ИЗРЕКЛА ЗВАНИЧНУ КАЗНУ

        Незадовољни навијачи Хрватске после потврђене казне Јосипу Шимунићу, на официјалној Facebook страници Међународне фудбалске федерације поставили више хиљада коментара „За дом спремни“.

        Јосип Шимунић дефинитивно неће моћи да наступи на Светском првенству Бразилу, а након одбијене жалбе на одлуку FIFA о десет мечева казне од стране Суда за арбитражу у спорту у Лозани, навијачи Хрватске „засули“ су официјалну FIFA Facebook страницу порукама „За дом спремни“.

        Незадовољни навијачи су одмах по потврди суспензије у Лозани кренули да „затрпавају“ FIFA страницу, остављајући испод сваке објаве на њиховој страници поруку због које је Шимунић и зарадио казну.

        Хрватски репрезентативац је због узвикивања усташке поруке „За дом спремни“ заједно са навијачима после меча баража за Светско првенство против Исланда, зарадио казну због које не само да неће моћи да учествује на Мундијалу, већ и да посматра мечеве на том такмичењу.

        Како преноси „Јутарњи лист“ незадовољни хрватски навијачи већ су „засули“ FIFA Facebook страницу сличним порукама половином децембра, када је Међународна фудбалска федерација изрекла званичну казну Шимунићу.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари