Гроф: Чукарички је најбоље организован клуб

ОВО ПРВЕНСТВО ЈЕ НЕИЗВЕСНИЈЕ ОД ПРОШЛОГОДИШЊИХ, БОРБА ЗА ТИТУЛУ ДО ПОСЛЕДЊЕГ КОЛА

Миодраг Гроф Божовић

        Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је данас да је гостовање Чукаричком у 27. колу Суперлиге један од најтежих мечева ове сезоне, али да њен исход неће бити одлучујући у трци за шампионску титулу.

       „Чукарички по квалитету не заслужује место на табели на којем се налази. Најбоље су организован клуб у Србији, са клупе их води звездаш Ненад Лалатовић и један од најталентованијих тренера у земљи. Сигуран сам да ће бити мотивисан, као сви против Звезде. Мораћемо добро да запнемо ако желимо да их победимо како бисмо паузу дочекали мирни“, рекао је Божовић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

        Црногорски тренер истакао је да очекује неизвесну трку са Партизаном до самог краја.

        „Једна од најважнијих утакмица нам је против Чукаричког, раније сам наглашавао да ће бити тешка, као и све до краја. Не мислим да утакмица против Чукаричког решава титулу, ово првенство је неизвесније од прошлогодишњих и до последњег кола водиће се борба за титулу“.

        Он је додао да не очекује убедљив тријумф на Бановом брду као прошле сезоне када је Црвена звезда славила са 7:2.

        „Прошла сезона је прошла, сада је нова. Не верујем да ће бити превелики резултат. Било која наша победа за нас би била добра“, рекао је Божовић, додавши да ће Михаило Ристић бити у комбинацији за меч после повреде.

        Према његовим речима Звезди опасност од некадашњих нападача Огњена Ожеговића и Александра Јевтића, сада узданица Чукаричког.

        „Ожеговић и Јевтић могу да нам направе проблема, има још изванредних играча попут Бојића, Зорића, Кајевића... Микс су искусних и младих, предводи их капитен Матић“, рекао је Божовић.

        Како је навео, Урош Рачић и Лука Аџић биће прослеђени омладинцима како би им помогли у утакмици против Бродарца која одлучује о новом прваку.

        Утакмица између Чукаричког и Црвене звезде игра се у недељу пд 15 сати на Бановом брду.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари