Гробари: Узми, Толе, седму титулу!

НАВИЈАЧИ ПАРТИЗАНА НАСТАВЉАЈУ ДА СЕ ШАЛЕ НА РАЧУН ПРИЧА О ПРОТЕКЦИЈИ КОЈУ ЊИХОВ КЛУБ, НАВОДНО, УЖИВА ЗАСЛУГОМ ПРЕДСЕДНИКА ФСС

          Фудбалски клуб Партизан у недељу је освојио шесту узастопну титулу првака Србије, а исте вечери је у клупском ресторану приређена прослава, којој је присуствовао и председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић.

         Човек кога су из Црвене звезде често директно оптуживали да је међу најзаслужнијима за доминацију црно-белих, том приликом је пристао да се фотографише са групом Гробара, који су спонтано запевали: „Узми, Толе, седму титулу!“

         Караџић је изразом лица и гестикулацијом ставио до знања да му не прија такво скандирање, макар оно било и саркастично, док су се навијачи „лудо“ забављали.

         То није био први пут да Гробари сличним тоном скандирају Томиславу Караџићу. Рецимо, маја 2011, уочи финала Купа Србије против Војводине, стадионом Црвене звезде орило се: „Ј... Толе, глупе цигане“.

         У недељу се на стадиону у Хумској улици вијорила застава са ликом Томислава Караџића у оделу гангстера Ала Капонеа, као „признање“ да је он тај који Партизану доноси (а Звезди отима) трофеје закулисним радњама.

         Партизан је прву од шест везаних титула освојио са Караџићем на позицији председника клуба, да би он лета 2008. преузео водећу функцију у националном Савезу.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари