Фудбал: Репрезентација са Бразилом у новембру!

„ОРЛОВИ“ ЋЕ 15. НОВЕМБРА ИГРАТИ ПРОТИВ ПОЉСКЕ, А ЧЕТИРИ ДАНА КАСНИЈЕ ЧЕКАЋЕ ИХ СУДАР СА НЕЈМАРОМ, ХУЛКОМ, РАМИРЕШОМ...

        ИЗМАКЛО је Србији Светско првенство у Бразилу, али неће и дуел са „кариокама“! Наша репрезентација ће следећег месеца одиграти пријатељски меч са домаћином Мундијала, једном од најбољих селекција света, која ће догодине јуришати на шесту круну шампиона планете.

        Према последњим информацијама, „орлови“ ће најпре 15. новембра играти пријатељску утакмицу против Пољске, а четири дана касније чекаће их судар са Нејмаром, Хулком, Рамирешом, Лукасом Моуром, Тијагом Силвом... Обе утакмице ће се играти у иностранству.

        Тако ће селектор Синиша Михајловић и његови изабраници имати још једну фантастичну проверу, јер ће после Белгије и Хрватске у квалификацијама за СП, а онда и Колумбије, четврте селекције на ФИФА ранг-листи у пријатељском дуелу у Барселони, одмерити снаге и са Бразилом, домаћином Мундијала.

        Србија је овог месеца направила леп скок на ранг-листи за чак 15 места, што је био један од битнијих фактора у уговорању пријатељског меча са Бразилом. Синиша Михајловић је увек инсистирао да се заказују утакмице са што јачим и атрактивнијим противницима, па су челници ФСС и овог пута услишили његову жељу.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари