ФСС, Партизан и Звезда пред 144. „вечити“ дерби

УТАКМИЦА 28. КОЛА СУПЕРЛИГЕ СРБИЈЕ ИГРА СЕ У ХУМСКОЈ У СУБОТУ ОД 19.30 САТИ

         Уочи 144. „вечитог“ дербија, заједничким саопштењем јавности су се обратили Фудбалски савез Србије, клубови Партизан и Црвена звезда, као и Заједница Суперлиге Србије. Упућен је апел свим актерима предстојећег дуела да на фер и спортски начин испрате утакмицу која ће највероватније одлучити о шампионској титули.

         „Позивамо све актере дербија да изјавама, понашањем и спортским односом пре, током и после сусрета креирају истински здраву спортску атмосферу, испуњену толеранцијом и поштовањем. Уз то, позивамо све навијаче и љубитеље фудбала, који буду били присутни на стадиону Партизана, да свој клуб подрже у духу фер-плеја, спорта и традиције нашег народа“, каже се у заједничком саопштењу.

         ФСС, Партизан и Звезда захтевају да се према противнику покаже респект, испоштује величина фудбалске светковине и Европи докаже да су клубови са ових простора у свему квалитетни за искорак на међународну фудбалску позорницу.

         „Партизан и Црвена звезда играће и за улазницу за европску клупску сцену. Биће то тест за све нас: играче, руководства и навијаче. Нека сви уживају, нека победи бољи и нека победи дерби“, наводи се у саопштењу.

         Дерби утакмица 28. кола Суперлиге Србије између Партизана и Црвене звезде игра се на стадиону у Хумској у суботу од 19.30 сати.

         СОС канал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари