Друловић: Дуели вечитих су увек били неизвесни

„НИСАМ ОЧЕКИВАО ДА ЦРВЕНО-БЕЛИ НАПРАВЕ ВЕЛИКУ РАЗЛИКУ УОЧИ ДЕРБИЈА, ВЕЋ ДА МЕЂУСОБНИ ДУЕЛ ОДЛУЧИ ШАМПИОНА”

      Љубинко Друловић

        Љубинко Друловић је као играч Партизана одиграо три утакмице против Црвене звезде (две у првенству и једну у купу), а данас ће први пут у улози вршиоца дужности селектора А репрезентације посматрати окршај наших највећих клубова.

        - Очекујем занимљив дерби. Теже ће бити Партизану, јер има шест бодова мање и покушаће да смањи предност Црвене звезде. Дуели вечитих ривала увек су били неизвесни, добро се сећам прошлогодишњег када је Милош Јојић у последњим тренуцима меча из слободног ударца донео победу црно-белима. Не сумњам да ће и сада бити интересантно - каже Друловић.

        У последње четири године три вечита дербија у пролећном делу првенства одлучивала су о титули. Сви мечеви играни су у Хумској и увек је славио Партизан. Ситуација на врху табеле сада је другачија, а да ли ће бити и исход.

        - После пораза црно-белих у Крушевцу Звезда је у предности и покушаће да у дербију бар не изгуби. Шансе су подједнаке. Екстра мотивисани ривали, сјајна атмосфера примораће све актере на терену да пруже максимум. Нисам очекивао да црвено-бели направе велику разлику уочи дербија, већ да међусобни дуел одлучи шампиона.

        Спортски журнал
 

Слични садржаји

Коментари