Ћурчић окупља екипу пред Пољску и Естонију

СЕЛЕКТОР СМАТРА ДА ЋЕ ОВИ МЕЧЕВИ ОЗНАЧИТИ ПОЧЕТАК КВАЛИФИКАЦИЈА СП У РУСИЈИ

Ћурчић са репрезентативцима

        Селектор репрезентације Србије објавиће у петак списак играча за предстојеће пријатељске утакмице са Пољском и Естонијом.

        Фудбалска селекција Србије окупиће се први пут у 2016. години. Селектор Радован Ћурчић заказао је прозивку националног тима у понедељак у Старој Пазови, а три дана раније саопштиће и ко ће се све појавити на окупљању.

       „Орлови“ ће већ 23. марта одиграти први пријатељски меч са Пољском у Познању, док ће шест дана касније у Талину одмерити снаге са Естонијом.

        Највећи пех за Ћурчића и сараднике је чињеница да ће екипа изаћи на терен практично без одрађеног тренинга, а у њој ће наступати, уз мало играча који су стандардни у својим клубовима, углавном фудбалери који имају споредне роле.

        Селектор Србије је уочи предстојећих дуела већ најавио да ће они имати много важнији значај од пријатељских мечева. Ћурчић сматра да ће они за Србију означити почетак квалификација Светско првенство у Русији.

        Ћурчић ће се новинарима обратити у петак у подне у Спортском центру Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови, а потом ће се одржати седница Скупштине ФСС.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари