ЦСКА у Београду: Тројица били и 2005. године

МОСКОВЉАНИ ИЗ ШПАНИЈЕ СТИГЛИ НА МЕГДАН ЦРВЕНОЈ ЗВЕЗДИ, ГОНЧАРЕНКО ПОВЕО 20 ФУДБАЛЕРА

Ахмед Муса

        Право са припрема у Шпанији, фудбалери и стручни штаб ЦСКА Москве допутовали су у Београд.

        На аеродром Никола Тесла слетели су у 13:34 из Аликантеа, а тренинг ће имати у 18 часова. Остаје још да се види да ли на главном или помоћном терену стадиона Рајко Митић, пошто је Владан Милојевић најавио да ће играчи Црвене звезде последње уигравање пред утакмицу имати на помоћном терену.

        „Мислим да ће и ЦСКА тренирати на помоћном да би се сачувала трава“, рекао је Милојевић током конференције за медије.

        Тренер „Армејаца“, Виктор Гончаренко, у Београд је довео 20 фудбалера, међу којима је и тројка која је 2005. играла против Партизана у осмини финала тадашњег Купа UEFA (1:1 у Београду, 2:0 за ЦСКА у Краснодару, где се играло због јаке зиме у Москви).

        То су голман Игор Акинфејев и штопери Василиј Березуцки и Сегеј Игњашевич. Пре 13 година у тиму ЦСКА био је и Василијев брат, Алексеј Березуцки, али је он због повреде остао у тренинг кампу у Шпанији заједно са Георгијем Шчениковом и Тимором Жамаљетдиновом.

        На списку играча који су дошли у Београд налазе се: голмани Игор Акинфејев, Иља Помазун и Георги Кирназ, одбрамбени играчи Понтус Верблум, Александар Головин, Алан Џагоев, Бибрас Начо, Константин Кучаев, Астемир Гордјушенко, Хетаг Хосонов, Георги Миланов и Кристијан Бистровић, нападачи Ахмед Муса, Витињо и Федор Чалов.

        Први дуел Црвене звезде и ЦСКА у шеснаестини финала Лиге Европе је у уторак од 18 часова у Београду, а реванш је 22. фебруара у Москви.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари