Цаковић: Нема шансе да се вратим у Албанију

ДВЕ-ТРИ ХИЉАДЕ ЉУДИ ЈЕ ПОЧЕЛО ДА МЕ ВРЕЂА,

ПСУЈЕ И ДА СКАНДИРА „УБИЈ СРБИНА“

Ненад Лалатовић и Вилсон Цаковић

  • Српски голман који је отео заставу тзв. Велике Албаније је био на стадиону „Рајко Митић“. Видећемо шта ће бити даље, надам се да ћу остати овде - изјавио је Вилсон

        Српски голман Вилсон Цаковић који је протеклих неколико дана у центру пажње због тога што је током меча Аполоније из Фиера и Тиране отео заставу тзв. Велике Албаније је у петак посетио Звезду и стадион „Рајко Митић“.

        - Прошао сам све селекције Звезде, има осам три године потписан професионални уговор и носим веома лепе успомене  Надам се да ћу остати овде - рекао је Цаковић за званични сајт клуба.

        Осврнуо се још једном на све што се догодило на горе поменутој утакмици.

        - Видели сте и сами шта се догодило. Играли смо на нашем стадиону, а навијач противничког клуба је прескочио ограду и неометано ушао на терен. Имао је могућност да стане било где, али је стао испред мене и баш ту је раширио заставу. То је била провокација, јер је знао да сам Србин. Осећај који је уследио после тога је био неописив. Две-три хиљаде људи је почелод а ме вређа, псује и да скандира „Убиј Србина“. Трајало је све док нисам дошао до свлачионице, нисам јунак, јер мислим да би свако на мом месту тако поступио.

        Клуб га је суспендовао, а он је још једном поручио да не планира да се врати.

        - Видећемо шта ће бити даље, али нема шансе да се вратим доле - закључио је Виксон Цаковић који је у друштву потпредседника Славише Кокезе посетио тренинг црвено-белих.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари