Булатовић: Звезди у Нишу - никад није лако

РАДНИЧКИ У НЕДЕЉУ ДОЧЕКУЈЕ ПРВОПЛАСИРАНЕ У УТАКМИЦИ 5. КОЛА СУПЕР ЛИГЕ СРБИЈЕ

Радош Булатовић

        Фудбалер Радничког из Ниша Радош Булатовић рекао је данас да је Црвена звезда фаворит у предстојећој првенственој утакмици, али да ће београдски тим морати добро да се потруди да би победио.

        - Подразумева се да би они, сходно своме квалитету и амбицијама, требало да победе у овој утакмици. Али, са нама им никада није било лако. Прошле сезоне смо их намучили у сва три меча, иако смо само бод узели. Они знају да ће морати добро да се потруде да би нас победили, а та чињеница намеће императив и то би требало искористити - рекао је Булатовић, пренеле су Народне новине.

        Фудбалери Радничког у недељу од 19 часова у Нишу играју против Црвене звезде, утакмицу петог кола Супер лиге Србије. Раднички је пети на табели са седам бодова, а Звезда је прва са 10.

        Булатовић је оценио да је Звездина одбрана слабији део тима.

        - Ипак, они су у више наврата показали да могу више да дају, него што могу да приме голова и могу себи да дозволе тај луксуз. Ако бисмо успели у првих пола сата да поведемо, могли бисмо на дисциплину, жељу и борбеност да останемо непоражени, а то би био леп успех у дуелу са Звездом - додао је он.

        Фудбалер Радничког из Ниша Павле Попара рекао је данас да његова екипа не зазире од наредног противника.

        - Поштујемо их, у Ниш долазе као шампиони и првопласирани тим и у овом првенству… Сигурно је да ћемо дати све од себе да им се што боље супротставимо и верујем да ће много тога зависити од нас - рекао је он.

        Попара је својевремено играо за омладински тим Партизана, а упитан да ли има посебан мотив против Црвене звезде, он је одговорио одрично.

        - Ја сам играч Радничког и све екипе третирамо једнако. Наравно, Звезда је, баш као и Партизан, увек највећи изазов, али нама сви бодови имају подједнаку вредност. Освојени против „вечитих” или против било ког другог, нама је свеједно - закључио је Попара.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари