Божовић: Добром игром - против критика...

НОРМАЛНО ЈЕ ДА ПОСТОЈЕ ПОРАЗИ И РЕМИЈИ,

ОВДЕ КАДА ИГРАТЕ НЕРЕШЕНО КАО ДА СТЕ ИЗГУБИЛИ ТИТУЛУ

Миодраг Божовић

        Тренер фудбалера Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да ће екипа учити све да добром игром и победом над Радничким из Ниша умањи критике јавности.

        - Очекује нас много важна утакмица, поготово после ремија у Горњем Милановцу. Неће бити нимало лако јер је Раднички показао добар фудбал у прва два кола. Искусан су тим и не смемо да се опустимо. Битно је да победимо, посебно после разних афера, да се они који нас критикују и измишљају мало смире - рекао је Божовић на конференцији за медије на стадиону „Рајко Митић”.

        Он тврди да екипа има квалитет да освоји шампионску титулу.

        - У свакој лиги нормално је да постоје порази и ремији, осим у Србији. Овде када играте нерешено као да сте изгубили титулу. То је новост за мене. Проблем је што смо се сакупљали касније, али верујем да имамо снаге да се боримо за титулу - навео је Божовић.

        Црногорски тренер најавио је још појачања до краја прелазног рока.

        - Остало је још месец дана до завршетка прелазног рока. Неће бити масовних појачања, можда један или два играча.

        Према његовим речима дуел против Нишлија због повреда пропустиће Петар Орландић и Зоран Рендулић.

        - Орландић је сам себе повредио на тренингу, док ће Рендулић тек за три дана бити спреман. Остали сви тренирају, неко јачим, а неко слабијим интезитетом - поручио је Божовић и додао да ће Александар Луковић за две недеље бити уз екипу после шестомесечне паузе због повреде Ахилове тетиве.

        Првотимац Звезде Александар Катаи додао је очекује тријумф свог тима.

        - Тежак меч, верујем да можемо да се победом вратимо. Позивам навијаче да дођу у што већем броју и подрже нас - истакао је он.

        Утакмица трећег кола Суперлиге између Црвене звезде и нишког Радничког игра се у петак од 20 сати на стадиону „Рајко Митић”, а улаз је бесплатан.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари