Борац и Пазар регуларно упркос забрани ФСС

КЛУБОВИМА НИЈЕ ПОСЛАТ ДОПИС СА ПОВРАТНИЦОМ, ПА НИСУ МОГЛИ

ДА СЕ ЖАЛЕ - ОБЈАСНИО ЈЕ БУЛАТОВИЋ

        Усијали су се јуче телефони у Заједници Супер лиге, с обзиром да је остала дилема под којим условима, односно како су кажњени клубови од стране Дисциплинске комисије ФСС, Борац и Нови Пазар успели да региструју играче.

        Нагомилани дугови према бившим играчима и тренерима нису исплаћени, али ће се поменути суперлигаши упркос томе регуларно такмичити у елити и овог пролећа.

        - Грешком административног дела Дисциплинске комисије ФСС клубовима није послат допис о забрани регистрације играча са повратницом - објаснио је Владимир Булатовић, директор Супер лиге.

        То практично значи да послата пошта из Београда наводно није ни стигла до Чачка и Новог Пазара (на постоји траг) па тако клубови нису имали могућност да се жале на одлуку Дисциплинске комисије у предвиђеном року. Трик којим су се послужили у поменутим клубовима укључујући и неразумевање српској језика, овога пута је прошао.

        - Не бих да коментаришем како је дошло до тог пропуста, да ли се „дисциплинци” нису снашли или је у питању нешто друго. Заједница Супер лиге је увек на страни клубова, али одлуке Дисциплинске комисије ФСС морају да се поштују - закључио је директор елитног такмичења.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари