Бојан Филиповић: Има ли наша лига смисла?

КО ЈОШ У СВЕТУ ОДЛАЖЕ УТАКМИЦЕ НАЦИОНАЛНОГ ПРВЕНСТВА ЗБОГ УЧЕШЋА У ЕВРОКУПОВИМА?

        Одлука Заједнице Супер лиге о одлагању утакмице са Партизаном, разочарала је Чарапане.

        - Ми се очигледно ништа не питамо! И то нема смисла. Да ли се фудбал у Србији игра само због Партизана и Црвене звезде? Зар је интерес српског фудбала играње пред празним трибинама?! И ко још у свету одлаже утакмице националног првенства због учешћа својих клубова у Лиги шампиона, или Лиги Европе - „грми” спортски директор Крушевљана Бојан Филиповић.

        На Напретковом стадиону јуче је одржана конференција за медије посвећена гостовању на Топчидерском брду. После две везане победе провејавао је оптимизам у табору Чарапана, а одлука о одлагању условила је неверицу и незадовољство.

        - Резервисали смо хотел, аутобус. Стручни штаб је припремио екипу да настави успешан низ. И шта ћемо сад? Као клуб са евро амбицијама Партизан ваљда има играчки кадар који може да истрпи играње на два фронта, зашто онда траже одлагање!? Питам се, треба ли уопште да навијамо за наше представнике на међународној сцени, ако ће уочи сваке наредне утакмице у Европи да одлажу оне у домаћем првенству и стављају под знак питања смисао постојања наше лиге - разочарано закључује Напретков спортски директор Бојан Филиповић.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари