Баста о Адвокатовом тренажном процесу

„ОНО ШТО СЕ МЕНИ ЛИЧНО СВИЂА ЈЕ КВАЛИТЕТ ТРЕНИНГА,

СВЕ СЕ РАДИ С ЛОПТОМ, НИСУ ДУГИ, АЛИ СУ ЈАКОГ ИНТЕНЗИТЕТА“

Душан Баста

        Освежење! Наша репрезентација, после неуспеха на путу ка Бразилу са Михајловићем и прелазног периода са Друловићем, упознаје се са новим системом рада који спроводи Адвокат.

        Други пут у нашој историји репрезентацију води странац.

        Овог пута, у нади да ћемо се пласирати на прво Европско првенство од 2000. године, челници Фудбалског савеза Србије одлучили су се за искусног Холанђанина, Дика Адвоката.

        Шта ће он донети новог у нашој игри, делимично ћемо моћи да видимо у недељу увече када ће „орлови“ дебитовати под његовим вођством и то против јаке Француске, на стадиону Партизана.

        До тада, послушајмо речи Душана Басте, који после неколико одрађених тренинга са Адвокатом открива какве је он измене увео у тренажни процес.

         „Оно што се мени лично свиђа је квалитет тренинга. Све се ради с лоптом, нису дуги, али су јаког интензитета. Остаје да се види како ћемо стајати на терену и како ћемо се наместити, али сви имамо жељу да направимо добар резултат“, рекао је Баста, који се сложио са голманом Владимиром Стојковићем око тога да је тим сазрео и да ће бити јачи и озбиљнији на путу ка Европском првенству.

         „Када се игра на резултат, битно је да екипа има одређену дозу искуства и мислим да смо у том смислу јачи него раније“, истакао је Баста.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари