Арсенал хоће Рунија

КЛУБ АРСЕНА ВЕНГЕРА СПРЕМАН ДА ПЛАТИ 25 МИЛИОНА ФУНТИ

       Вејн Руни је рекао да жели да напусти Олд Трафорд, а управа Манчестер јунајтеда саопштила је да нема намеру да прода 27-годишњег нападача. 

       Лист „Дејли Стар“ навео је да тренер Арсенала Арсен Венгер жели да искористи Рунијеву жељу за одласком и понуди за њега 25 милиона фунти, након што му је одобрен велики буџет за трансфере за следећу сезону. 

       Арсенал је прошле године морао да прода Робина ван Персија Манчестер јунајтеду за 22,5 милиона фунти. Холанђанин је одиграо одличну сезону, постигао је 25 голова и помогао „црвеним ђаволима“ у освајању титуле у Премијер лиги. 

       Руни у Манчестер јунајтеду прима недељу плату од 200.000 фунти и то би могао да буде највећи проблем за Арсенал. Прошле недеље медији су навели да управа Јунајтеда планира да смањи плату свом нападачу. 

       Уколико Руни оде са Олд Трафорда, Манчестер јунајтед би покушао да доведе нападача Реал Мадрида Карима Бензему, наводи британски лист. 

       За франуцуског репрезентативца заинтересован је нови менаџер Манчестер јунајтеда Дејвид Мојес и, наводно, спреман је за њега да понуди 30 милиона фунти.

       Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари