Анћелоти: Већ знам поставу за „Ел класикo“

ИТАЛИЈАН ЈЕ ПОСТАО ЈЕДИНИ СТРАТЕГ КОЈИ ЈЕ СА ПЕТ РАЗЛИЧИТИХ КЛУБОВА УСПЕО ДА СЕ ПЛАСИРА У ЧЕТВРТФИНАЛЕ ЛИГЕ ШАМПИОНА

Карло Анћелоти

         Карло Анћелоти у уторак је ушао у историју Лиге шампиона, али се не обазире превише на то, јер брине о повреди талентованог Хесеа и размишља о предстојећем „Ел класику“.

         Посумњали су многи у једном тренутку ове сезоне да Карло Анћелоти може да направи успех са Реал Мадридом.

         Мучили су се „краљеви“ са формом, али када су је пронашли, чини се да ће их тешко неко зауставити.

         Шалке у осмини финала Лиге шампиона није био калибар за то. После 6:1 у Немачкој, уследила је нова победа Реала, овај пут резултатски нешто блажа (3:1), иако су Мадриђани поново доминирали тереном.

         Сјајном игром и пласманом међу осам најбољих, играчи мадридског клуба уписали су свог тренера Карла Анћелотија у историју. Италијан је постао једини стратег који је са пет различитих клубова успео да се пласира у четвртфинале Лиге шампиона. Пре Реал Мадрида учинио је то тренирајући Јувентус, Милан, Челси и Пари Сен Жермен.

         Славље је, ипак, изостало, пошто је већ у другом минуту утакмице Реал остао без талентованог нападача Хесеа Родригеза на дужи период.

         Старт Сеада Колашинца допринео је да 21-годишњем Хесеу страдају лигаменти колена и за њега је ова сезона завршена.

         „Изгубили смо важног играча, који је играо одлично ове сезоне, али и то је фудбал... Сви смо разочарани и желимо му брз опоравак. Верујем да ће и по повратку на терен бити важан играч за Реал Мадрид“, изјавио је Анћелоти.

         Дуел са Шалкеом у Мадриду је архивиран већ после 6:1 у Немачкој. Тренутно, већа пажња усмерена је ка домаћем првенству и предстојећем „Ел класику“ са Барселоном (недеља, 21.00 на Сантјаго Бернабеу).

         „У одличној форми улазимо у тај меч и то ме радује. Морамо, ипак, да пружимо апсолутни максимум својих могућности да бисмо победили“, упозорио је Анћелоти и додао:

         „Знам коју ћу поставу извести на терен. Није ми тешко да саставим тим, јер нећу компликовати“.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари