Ђорђевић: Момци могу да буду поносни...

ИЗДВОЈИО БИХ ТИМСКИ ДУХ, УВЕРЕЊЕ У НАШЕ СПОСОБНОСТИ КОЈЕ ЈЕ РАСЛО ИЗ МИНУТА У МИНУТ

Демаркус Казинс и Мирослав Радуљица

  • Ово је потврда нечега што смо радили, играли смо на начин на који тренирамо, ово је наша игра. Штета што последњи шут није ушао. Штета јер би било заслужено да је ушла - рекао је селектор „Орлова“

        Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ђорђевић рекао је да његови играчи треба да буду поносни на то како су одиграли меч против селекције САД.

        - Ја и даље мислим да можемо боље, и даље верујем. Мислим да је ово била охрабрујућа игра и да ће много значити момцима. Ово је потврда нечега што смо радили, играли смо на начин на који тренирамо, ово је наша игра. Штета што последњи шут није ушао. Штета јер би било заслужено да је ушла. Момци могу да буду поносни на оно што су урадили... Знамо шта нас чека, морамо да победимо Кину - рекао је Ђорђевић новинарима у Рио де Жанеиру.

        Кошаркашка репрезентација Србије изгубила је данас од селекције САД са 91:94 (15:27, 26:23, 21:22, 29:22) у утакмици четвртог кола Групе А на Олимпијским играма у Рио де Жанеиру Србија је лоше почела утакмицу, али је на крају ипак имала шансу да избори продужетак, али Богдан Богдановић није погодио шут за три поена.

        Новинаре је занимало и да ли би Ђорђевић посебно издвојио неког од играча.

        - Издвојио бих тимски дух, уверење у наше способности које је расло из минута у минут. Издвајам и првих пет минута, било ми је несхватљиво да не изађемо да се не такмичимо - рекао је Ђорђевић.

        Србија ће у последњем колу играти против Кине за пласман у четвртфинале.

        - Играју са високим петоркама, добро постављају утакмице, мислим да расту и да су показали да имају потенцијал. Не смемо да се опустимо - рекао је Ђорђевић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари