Стефановић: Савет за националну безбедност у четвртак о Изетбеговићевој изјави

„НИСАМ СИГУРАН ДА ЈЕ ИЗЕТБЕГОВИЋ СВЕСТАН ОЗБИЉНОСТИ СВОЈЕ ИЗЈАВЕ”

  • „Свакако да ће то бити кључна тачка и о томе ћемо разговарати на највишем нивоу како бисмо сагледали шта ће бити одговор Србије на ово што се тумачи као једно озбиљно уношење нестабилности у читав регион

          МИНИСТАР унутрашњих послова Небојша Стефановић рекао је вечерас да је седница Савета за националну безбедност сазвана за четвртак и да ће данашња изјава бошњачког члана Председништва БиХ Бакира Изетбеговића бити главна тема.

          Он је у изјави за ТВ Прва рекао да је Изетбеговићева изјава да се нада да ће БиХ признати независност Косова, недобронамеран и штетан потез, те да се у томе види разлика у његовом и у приступу српског председника Александра Вучића.

          Како каже Стефановић, о тој изјави ће на седници Савета, чији је он секретар, дефинитивно бити речи, а остаје да се види да ли ће се говорити о још неким тачкама које се везују за безбедност Србије.

          „Свакако да ће то бити кључна тачка и о томе ћемо разговарати на највишем нивоу како бисмо сагледали шта ће бити одговор Србије на ово што се тумачи као једно озбиљно уношење нестабилности у читав регион”, поручује Стефановић.

          „Видећемо шта ће бити председников предлог у четвртак али свакако да нам неће бити лако да се понашамо као да се није догодило и да преко тога пређемо као да је упућен један леп поздрав и жеље за просперитеом и напретком”, каже Стефановић.

          Према његовим речима, свако ко каже да хоће да призна тзв. независност Косова врло директно позива на непоштовање суверенитета и територијалног интегритета Србије.

          Како је додао, није сигуран да ли је Изетбеговић свестан озбиљности своје изјаве.

          (Танјуг)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Deda Mida's picture
Deda Mida 17:41 14.11.2017.

  • +5
Voting is closed.

Посткомунистичким говнима и издајицама попут тебе је потребан петогодишњи план да одговоре на огавне изјаве једног смрдљивог балије. Само сте брзи са одговорима када вас неки Србин терети за лоповлук и издају. Важне су вам само изјаве како перфектно радите свој посао као: "Србија је безбедна" а овамо сваки други дан по Београду сачекуше ВАШИХ криминалаца, па народу лете меци у сред бела дана око главе. Зато ти је ваљда лојави смрад дао и другу функцију да "обављаш". Узгред бувљак-дипломисто, зашто ниси проверио колико је пута дезертер летео код тетке у Канаду по лову? Ниси зато што сте исте банде издајица и лопужа семе вам уклето!

Додај коментар