Дукљански специјални тужилац сад признаје да Русија нема везе са „државним ударом“

МИЛИВОЈЕ КАТНИЋ ПОДВИО РЕП: УСКОРО ЋЕ МОРАТИ ДА ПРИЗНА ДА НИ „ДРЖАВНОГ УДАРА“ НИЈЕ БИЛО

  • ГОВОРИО: У емисији „Жива истина“ 19. фебруара 2017. године директно оптужио државне органе Русије за учешће у наводном покушају терористичког напада у Црној Гори. Рекао и да је организатор државног удара Едуард Шишмаков - „припадник руских војних безбједносних служби“. Чак је устврдио да се у Црној Гори „већ налазе специјалне снаге Федералне службе безбједности Русије“
  • А САДА ТВРДИ: „Нијесмо говорили руски специјалци, руске специјалне јединице, него да су то командоси националистички. Овдје се покушава да се доводе у везу нешто што ја нијесам помиња“,
  • Његош написао да „Нико крупно ка Турчин не лаже“, а данас би та његова максима с пуним правом могла да гласи „Нико крупно ка Катнић не лаже“
  • ФАКТИ: А сећате ли се како су се у оптуживању Русије за тобожњи „удар на Црну Гору“ утркивале битанге из NATO и Стејт департмана (Хојт Брајан Ји је можда био најревноснији), из Берлина, Брисела и Лондона - ко ће чешће и жешће по Москви и српској Црној Гори ударити измишљеном српско-руском завером против „демократске Црне Горе“ и оне душе од човека Мила Ђукановића? Није могло од њих да се живи... Сад тужилачки гмизавац добио задатак да делимично ПОЛИЖЕ оно што су он и дукљанско-натовски режим у Подгорици... остављали иза себе протеклих месеци. Очито покушаваји да себи и ЛИЗАЊЕМ заврше неки послић...

          СПЕЦИЈАЛНИ државни тужилац Црне Горе Миливоје Катнић поново је ухваћен у лажи, а овог пута грубо је обмануо јавност наводећи како никада није казао да је Русија умијешана у аферу „Државни удар“.

          Народна пословица каже: „Ако лаже коза, не лаже рог“, па тако указујемо на потпуно супротне Катнићеве изјаве о Русији.

          Подсјећамо, Катнић је 19. фебруара 2017. године у емисији „Жива истина“ директно оптужио државне органе Русије за учешће у наводном покушају терористичког напада у Црној Гори.

          Он је тада рекао и да је наводни организатор државног удара Едуард Шишмаков - „припадник руских војних безбједносних служби“.

          „Имамо доказе да иза ових догађаја стоје националнистичке структуре из Русије, али сада знамо и да су у њих били укључени и одређени руски државни органи. Све ово није било могуће без укључења државних органа Русије и сада је на руским државним органима да испитају како је до овога дошло и очекујем да ће до тога доћи“, казао је Катнић.

 

          Он је славодобитно рекао и како има доказе да је руска Федерална служба безбједности (ФСБ) била ангажована у вези државног удара у Црној Гори, додајући да су покушали да укључе у акцију Славка Никића.

                Катнић у истој емисији спомиње и специјалне снаге Русије које су наводно биле у Црној Гори и још додаје како има доказе за то.

          „Разлог је да се у Црној Гори већ налазе специјалне снаге Федералне службе безбједности Русије и да ће они ријешити проблеме. То је изведено као доказ и жао ми је што се то чешће не користи како би грађани Црне Горе схватили о чему се ради„, рекао је тада Катнић.

          А у петак, на суђењу у Вишем суду у Подгорици, Катнић је потпуно промијенио причу, наводећи како никада није рекао да је Русија умијешана у аферу „Државни удар“.

          Како је казао, „никада није саопштио ни да је Русија, као регионална сила и пријатељ Црне Горе 300 година, у ово укључена“.

          „Нијесмо говорили руски специјалци, руске специјалне јединице, него да су то командоси националистички. Овдје се покушава да се доводе у везу нешто што ја нијесам помиња“, казао је Катнић не трепнувши.

          Његош је својевремено записао да „Нико крупно ка Турчин не лаже“, а данас би та његова максима с пуним правом могла да гласи „Нико крупно ка Катнић не лаже“.

          ИН4С
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари