Додик: Бакир Изетбеговић 2018. завршава политику каријеру, а ја своју - тек почињем

„НИСАМ УМОРАН ОД ПОБЕДА, АЛИ ОПОЗИЦИЈА ЈЕСТЕ УМОРНА ОД - ПОРАЗА“

  • „За оне који не знају, Бакир ове године завршава своју политичку каријеру, неће имати могућност да се кандидује ни за једну важну политичку функцију“

        ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик рекао је да ће се у 2018. години држати својих основних политичких принципа и трудити да Република Српска буде што боље позиционирана и у политичком и на економском и безбедносном плану.

        „У 2017. години смо направило добар основ за економски раст и развој Републике Српске. Имамо највећи број запослених од када је формирана Српска“, рекао је Додик, наводећи да има чиме да се похвали.

        Додик је, поводом изјаве бошњачког члана Председништва БиХ, Бакира Изетбеговића, да БиХ мора да почне да функционише без странаца, рекао да последњих десет година прича то што сада говори Изетбеговић.

        „Може он да прича шта хоће, он ове године завршава своју политичку каријеру. А ја своју тек почињем... За оне који не знају, Бакир ове године завршава своју политичку каријеру, неће имати могућност да се кандидује ни за једну важну политичку функцију“, рекао је Додик за београдски „Курир“.

        Истакао је да опозиција у првим данима нове 2018. године нема чиме да се бави, па га оптужује да је певачици Светлани Цеци Ражнатовић дао владин хеликоптер за новогодишњи наступ у Бањалуци.

        „Опозиција је покушала да спекулише, али све постоји у званичним изјавама. Све је речено у њеној изјави, у изјави служби чија је то надлежност“, рекао је Додик, наводећи да он није адреса за такво питање и да је Нову годину прославио у кругу породице са унуцима и да се није чуо са Цецом.

        Још је додао: „Опозиција је опозиција. Мимо су власти. Немам комуникацију с њима. Поново ћу да их победим на изборима, и то убедљиво. Нисам уморан од победа, а они су уморни од пораза, сигуран сам у то. Енергије ми не недостаје“, рекао је Додик.

        Срна

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари