Шешељево стање обзиљније и теже него што су се у СРС прибојавали

ЧЕТВОРОЧЛАНИ ЛЕКАРСКИ ТИМ СВОЈА ЗАПАЖАЊА И ЗАКЉУЧКЕ

САОПШТАВА 28. ЈАНУАРА, АЛИ ФАКТИ НЕЗВАНИЧНО САЗНАЈУ:

  • Функционер СРС Дејан Мировић саопштио да ће странка сачекати шта ће рећи лекари које је предводио Милован Бојић, али је нагласио; „Ми немамо разлога да било шта скривамо, нити да манипулишемо нечим што је на ивици трагедије“

            СРПСКИ четворочлани лекарски тим, који је током два дана прегледао у Хагу Војислава Шешеља, утврдио је - како Фактu незванично сазнају – да је његово здравствено стање горе него што су се чак и у СРС прибојавали. Другим речима: угрожен му је живот!

            Тим, на чијем челу је кадриолог др Милован Бoјић, треба да 28. јануара одржи конференцију за медије у Београду. Извор из Хага открио је за Фактu да је Шешељево стање „веома, веома озбиљно, чак знатно озбиљније и теже него што је трибунал досад тврдио и признавао ”.

            Иначе, функционер СРС, Дејан Мировић, саопштио је лекарски тим успео да први пут посети Шешеља у четвртак око 15 часова и да започне преглед.

            Мировић нагласио да СРС неће да износити незваничне податке о Шешељевом здрављу, него ће сачекати повратак четверочланог лекарског тима, како би његови чланови изнели своја запажања и закључке, јер од званичника Хашког трибунала, како је нагласио, стижу „разне контракдиторности“.

            „Ми немамо разлога да било шта скривамо, нити да манипулишемо нечим што је на ивици трагедије“, нагласио је Мировић.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари