Ружић: Вучићево давање мандата Брнабић је дубоко промишљен и државнички потез

„ОВО ЈЕ ПЛОД ВИЗИЈЕ И ЕПИЛОГ ВЕЛИКЕ И ЗАЈЕДНИЧКЕ ПОБЕДЕ СНС И СПС“

Бранко Ружић

  • Потпредседник СПС Бранко РУЖИЋ: „Вучићев потез показује пре свега визију, широкогрудост и препознавање жеље оних који су власни да носе суверенитет ове земље, а то су грађани и грађанке Србије“

        ПОТПРЕДСЕДНИК Социјалистичке партије Србије (СПС) Бранко Ружић изјавио је данас да предлог председника Републике Александра Вучића да мандатар за састав нове Владе буде министарка државне управе и локалне самоуправе Ана Брнабић, представља дубоко промишљен, државнички и политички одговоран потез.

        Ружић је у писаној изјави навео да тај потез показује пре свега визију, широкогрудост и препознавање жеље оних који су власни да носе суверенитет ове земље, а то су грађани и грађанке Србије.


        „Такође, ово је и епилог велике и заједничке победе СНС и СПС, двојице председника Вучића и Дачића, и армије бирача који су дали јасну поруку да желе политички стабилну, економски развијену, социјално праведну, међународно уважену и Србију европских вредности“, рекао је Ружић.

        Он је рекао да је уверен да ће Влада Србије под диригентском палицом премијерке Брнабић наставити да се на успешан начин хвата у коштац са свим изазовима на спољнополитичком, унутрашњеполитичком, економском и социјалном плану који стоје пред Србијом.

        „СПС ће своју државотворност показати и доказати кроз још преданији и посвећенији рад министара који ће се наћи у кабинету Ане Брнабић“, навео је Ружић.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

dumbo's picture
dumbo 20:18 15.06.2017.

  • +27
Voting is closed.

,,.. који су власни да носе суверенитет ове земље, а то су грађани и грађанке Србије“..Јел.. грађани и грађанке..?. Невероватно је колики се шљам намножио испод заставе партије СПС. На чега су спали, само да се задрже на повлашћеним позиицијама...Ово именовање Брнабићке је већ давно сазрео тренутак почетка нестанка СПС-а са политичке карте Србије... А и Дачић, наиван ко,,бечка собарица, никако да схвати да Александар Антић, Бранко Ружић, Никодијевић, Славица Ђукић и остали,,повлашћени из СПС-а, нису одавно Дачићеви..Боље бису ни заслућжиули с обзиром на каве кораке велеиздаје су радили са ,,жутима, и овима, напредно а жутима,,..

Нада's picture
Нада 21:21 15.06.2017.

  • +27
Voting is closed.

Рече давно велики П.П. Његош:

Усред подне да га човјек сретне,
сва би му се кожа најежила.

То ми је била прва асоцијација на Ружића.

garavi's picture
garavi 23:35 15.06.2017.

  • +28
Voting is closed.

Ништа чудно од ове наказе Ружића ако
знамо да је и он педер !
Изгледа да је комплетна власт у Србији лезбо-педерска!

Igor Grozni's picture
Igor Grozni 00:08 16.06.2017.

  • +1
Voting is closed.

Ruzicu ti si obicna podguzna muva Vucicu
kao i onaj tvoj mali prasac Dacic.
Dok god vi postojite Srbiji se ne pise dobro.
Mnogi Srbi nemaju toliko vremena za cekanje.

мудријаш's picture
мудријаш 12:17 16.06.2017.

  • +1
Voting is closed.

шта очекивати од левичара, осим глобализма, грађанизма, промоције педерастије, тоталитаризма....схватите већ једном да су левичари дигли руке од народа, нашли изворе финансирања у фондовима који финансирају промоцију болесне перверзије, и сада уживају, док уништавају државу, јер то им је и циљ, као глобалиста, да униште државу.

Додај коментар