Ружић: Вучићево давање мандата Брнабић је дубоко промишљен и државнички потез

„ОВО ЈЕ ПЛОД ВИЗИЈЕ И ЕПИЛОГ ВЕЛИКЕ И ЗАЈЕДНИЧКЕ ПОБЕДЕ СНС И СПС“

Бранко Ружић

  • Потпредседник СПС Бранко РУЖИЋ: „Вучићев потез показује пре свега визију, широкогрудост и препознавање жеље оних који су власни да носе суверенитет ове земље, а то су грађани и грађанке Србије“

        ПОТПРЕДСЕДНИК Социјалистичке партије Србије (СПС) Бранко Ружић изјавио је данас да предлог председника Републике Александра Вучића да мандатар за састав нове Владе буде министарка државне управе и локалне самоуправе Ана Брнабић, представља дубоко промишљен, државнички и политички одговоран потез.

        Ружић је у писаној изјави навео да тај потез показује пре свега визију, широкогрудост и препознавање жеље оних који су власни да носе суверенитет ове земље, а то су грађани и грађанке Србије.


        „Такође, ово је и епилог велике и заједничке победе СНС и СПС, двојице председника Вучића и Дачића, и армије бирача који су дали јасну поруку да желе политички стабилну, економски развијену, социјално праведну, међународно уважену и Србију европских вредности“, рекао је Ружић.

        Он је рекао да је уверен да ће Влада Србије под диригентском палицом премијерке Брнабић наставити да се на успешан начин хвата у коштац са свим изазовима на спољнополитичком, унутрашњеполитичком, економском и социјалном плану који стоје пред Србијом.

        „СПС ће своју државотворност показати и доказати кроз још преданији и посвећенији рад министара који ће се наћи у кабинету Ане Брнабић“, навео је Ружић.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари