Михајловић: Србија је спремна да подржава развој бањалучког аеродрома

КОВАЧЕВИЋ: БИЛО БИ ДОБРО ДА ИМАМО ВИШЕ ЛИНИЈА БЕОГРАД-БАЊАЛУКА

 

        МИНИСТАРКА грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије Зорана Михајловић изјавила је данас у разговору с вршиоцем дужности директора Аеродрома Бањалука Душком Ковачевићем да је Србија спремна да подржи даљи развој тог аеродрома.

        Михајловић је рекла да је за даљи развој Аеродрома Бањалука неопходно наставити с инвестицијама у њега.

       „Поред Ер Србије, која већ лети из Београда за Бањалуку, верујем да ће у наредном периоду бити и других компанија које ће летети са овог аеродрома, а ми смо спремни да помогнемо како би бањалучки аеродром постао јак као и неки други аеродроми у окружењу“, рекла је Михајловић и додала да аеродромом управља предузеће Аеродроми Републике Српске, а не град Бањалука.

        Вршилац дужности директора Аеродрома Бањалука захвалио је на прилици да представи резултате и планове за даљи развој Аеродрома Бањалука.

       „Имамо добру сарадњу и с Аеродромом Никола Тесла и с Аеродромом Константин Велики, као и са компанијом Ер Србија. Веома нам је стало да Ер Србија настави да лети на линији Београд-Бањалука и ако је могуће да имамо и више линија, а посебно нам је важно што можемо да рачунамо на даљу помоћ Владе Србије“, рекао је Ковачевић.

        Састанку у Влади Србије присуствовао је и вршилац дужности генералног директора Аеродрома „Никола Тесла“ Саша Влаисављевић.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари