И Столтенбергов земљак у Београду протестовао против Столтенберга и његовог НАТО

ПРОТЕСТЕ ИНСПИРИШЕ МЛАДЕНОВАЧКИ ЗЕТ ХАЈО КАЛКЕ – НЕМАЦ ИЗ ХАЈДЕЛБЕРГА

* Кристијан КАШ на протесту испред хотела „Хајат“ снимио кратки видео у коме истиче разлику између свог неславног земљака Јенса и његовог оца Торвалда, преминулог овог лета, који је Кристијану у интервјуу признао да на услове из Рамбујеа не би пристала ни једна независна земља и да му је веома жао што су НАТО и Норвешка заратили против Југославије

_____________________________________________________________________________

            ХАЈО Калке из Немачке и Кристијан Каш из Норвешке предводили су пред Хајатом протест против НАТО и Столтенберга.

         Ова два доказана пријатеља Србије доказали су да је отпор Србије НАТО агресији био и остао инспирација најчаснијих људи широм света.

         Хајо Калке из Хајделберга, младеновачки зет и један од главних организатора протеста у Младеновцу, који је и јуче настављен, стигао је пред Хајат са двоје немачких пријатеља који су ових дана у гостима код његове породице. Тамо им се придружио Кристијан Каш, некадашњи припадник КФОР-а. После дугог легитимисања од стране наше полиције, удаљени су од улаза у хотел и дозвољено им је да протестују на другој страни улице.

         Почасти НАТО-у, ипак, никада неће бити мирно примљене у Србији.

         Кристијан је на протесту снимио кратки видео у коме истиче разлику између свог неславног земљака Јенса и његовог оца Торвалда, преминулог овог лета, који је Кристијану у интервјуу признао да на услове из Рамбујеа не би пристала ни једна независна земља и да му је веома жао што су НАТО и Норвешка заратили против Југославије.

         Каш и Калке су на протесту позвали Србију да одбаци НАТО, ЕУ и глобализам.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари