ДОДИК: Самосталност Српске оствариће се политиком, а не оружјем

НАГЛАСИО ДА ЈЕ ЦИЉ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ - „ШТО ВЕЋИ СТЕПЕН САМОСТАЛНОСТИ И ЊЕНА САМОСТАЛНОСТ У ЦЕЛИНИ”

  • „Ако се у БиХ не може на такав начин разговарати, шта је нормалније од распада БиХ и да сви крену својим путем. Нисам баш сигуран да је за то потребан рат", рекао је Милорад Додик у Требињу где присуствује почетку обележавања Преображења Господњег - крсне славе истоименог Саборног храма и града

         САМОСТАЛНОСТ Републике Српске биће остварена политичким средствима, а никако оружјем – рекао је председник РС Милорад Додик вечерас у Требињу.

         Додик је истакао да је крајњи циљ Републике Српске што већи степен самосталности и њена самосталност у целини.

         „Ако се у БиХ не може на такав начин разговарати, шта је нормалније од распада БиХ и да сви крену својим путем. Нисам баш сигуран да је за то потребан рат", рекао је Додик новинарима у Требињу.

         Додик је поновио да је Република Српска стабилна са политиком коју сада води и да не прети никаква опасност од угрожавања њеног уставно-правног положаја.

         „Са политиком коју ми водимо Српска може само јачати и то говоре многе тврдње, па и /Жељка/ Комшића како би се наводно узело оружје”, нагласио је Додик.

         Председник Републике Српске присуствује у Требињу почетку обележавања Преображења Господњег - крсне славе истоименог Саборног храма и града.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари