Додик на испитивањима због исцрпљености организма

ПРЕДСЕДНИК РС ЗАДРЖАН У БАЊАЛУЧКОМ КЛИНИЧКОМ ЦЕНТРУ АЛИ СЕ ОСЕЋА ДОБРО

  • Министар здравља и социјалне заштите РС Ранко ШКРБИЋ: Председник Додик је хоспитализован након напорног дана проведеног на хладаноћи током освештања новосаграђене цркве у Вишњику код Модриче
  • Смештен је у крилу Центра где се налазе Клиника за унутрашње болести и Клиника за кардио-васкуларне болести, а посете дозвољене само члановима породице

        ПРЕДСЕДНИК Републике Српске Милорад Додик задржан је у Клиничком центру Бањалука због «неколико рутинских дијагностичких претрага», али се осећа добро.

        Из Клиничког центра је званичнпо саопштено да је Додик хоспитализован због "исцрпљености организма које су последица свакодневних активности". А смештен је у крилу Центра где се налазе Клиника за унутрашње болести и Клиника за кардио-васкуларне болести.

        КЦ није открио коју терапију Додик прима,  али су посете дозвољене само члановима породице.

        Здравствено стање предсједника Републике Српске (РС) Милорада Додика је добро, потврдио је и министар здравља и социјалне заштите РС Ранко Шкрбић, који је прецизирао да је Додик хоспитализован након напорног дана проведеног на хладаноћи током освештања новосаграђене цркве у Вишњику код Модриче.

        Директор КЦ Мирко Станетић рекао је да је до исцрпљења дошло јер је Додик «цео дан провео на хладноћи».

        - Председник је имао и благе стомачне тегобе - открио је Станетић.

        На болнички хелиодром је једном слетао хеликоптер Владе РС. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари