Ђилас: Опозиција на београдским изборима треба да има једног кандидата

„НЕ МОРАМ ЈА ДА БУДЕМ НА ЧЕЛУ ЛИСТЕ, НЕКА СЕ УРАДИ ИСТРАЖИВАЊЕ...“

        БИВШИ градоначелник Београда Драган Ђилас изјавио је да се залаже да опозиција на мартовске изборе у главном граду изађе на једној листи и да представник те листе не мора да буде он, већ онај који има највећу подршку Београђана.

        „Да ли имамо исте ставове о свим најважнијим градским темама? Да. Да ли су они супротни ставовима СНС-а? Да. Па зашто онда грађанима не дамо могућност да гласају за једну листу“, рекао је Ђилас за празнични двоброј листа Блиц.

        Ђилас је предложио да уколико је он проблем за уједињење опозиције, да се уради истраживање јавног мњења које би измерило подршку грађана.

        „Ајде да направимо истраживање да измеримо мене и све остале кандидате. Јавно се обавежемо да ћемо сви подржати онога ко има највећу подршку Београђана и идемо на изборе са једном листом“, поручио је он.

        Коментаришући свој рад као градоначелника Београда, Ђилас је казао да би много тога променио, од бољег увођења „Бус плус“ система преко одбијања концепта комуналне полиције, а посебно начин на који се бавио културом.

        „Надам се да ћу имати шансу да грешку исправим“, казао је он.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари