Црна Гора криминалцима из Србије сигурна кућа, а Мировићу забранила да посети родну

САВЕЗ ЗА СРБИЈУ: САДА ЈЕ ЈАСНО ДА ПОДГОРИЧКИ РЕЖИМ ИМА СПИСАК НЕПОДОБНИХ СРБА

Дејан Мировић

* „Овакви потези црногорских власти, уз кампању која се спроводи и има за циљ да прикаже како је Србија 1918. године де фацто окупирала Црну Гору, прете да доведу до драматичних последица по односе наше две државе

__________________________________________________________________________________

         САВЕЗ за Србију позвао је данас власти у Србији и Црној Гори да престану да зарад свог опстанка на власти свађају два братска народа.

         Поводом спречавања професора Правног факултета из Косовске Митровице Дејана Мировића да уђе на територију Црне Горе, државе у којој је рођен, Савез је навео да је тиме потврђено писање тамошњих медија да је Црна Гора направила спискове неподобних грађана Србије којима је због њихових ставова забрањен улазак.

         Савез је навео да док се то дешава режим у Србији, "који је на власт дошао уз низ договора са људима из криминалног миљеа од којих многи имају везе са Црном Гором", ћути.

         "Црногорски режим већ годинама дозвољава многобројним криминалцима из Србије да спас од српског правосуђа нађу у Црној Гори из које са својим црногорским 'колегама' руководе највећим делом најтежих криминалних активности, укључујући и бизнис са наркотицима", навео је Савез за Србију.

         За све њих је Црна Гора постала сигурна кућа, навео је Савез и додао да се у исто време поштеним грађанима Србије брани да посете куће у којима су одрасли.

          "Овакви потези црногорских власти, уз кампању која се спроводи и има за циљ да прикаже како је Србија 1918. године де фацто окупирала Црну Гору, прете да доведу до драматичних последица по односе наше две државе", навео је Савез за Србију.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари