Путин најавио нову председничку кандидатуру са девизом: „Русију нико не може зауставити“

ПРЕТХОДНО ДОБИО ПОДРШКУ МЛАДИХ У МОСКВИ И РАДНИКА ФАБРИКЕ АУТОМОБИЛА У НИЖЊЕМ НОВГОРОДУ

 • Радницима ГАЗ рекао: „Кандидоваћу се опет за функцију председника Руске Федерације. Објављујем ово на најбољем могућем месту. Хвала вам за подршку“

        ВЛАДИМИР Путин је данас објавио да ће бити кандидат на председничким изборима који ће се одржати на пролеће.                    

        Приликом сусретима са радницима завода ГАЗ (Горковски аутомобилски завод у Нижњем Новгороду), руски лидер је рекао:

        „Кандидоваћу се опет за функцију председника Руске Федерације. Објављујем ово на најбољем могућем месту. Хвала вам за подршку“.

        Одмах потом је додао: „Русија ће ићи само напред и у том кретању напред никада је нико неће зауставити!“.

        Радник ГАЗ Артјом Баранов открио је да се Путин претходно срео са његовим колегама и питао их да ли има њихову подршку.

        Своју одлуку је објавио тек пошто су му они једнодушно показали да га подржавају.

​        Подршку Путиновој председничкој кандидатури објавила је и владајућа Јединствена Русија.

        Путин је јутрос, на скупу у Москви којем су присуствовали махом млади људи, упитао присутне да ли подржавају његову кандидатуру за председничке изборе који ће бити одржани у марту.

        „Да!“, одговорили су му масовно присутни, уз громки аплауз.

        Путин је први пут постао председник РФ у марту 2000. године, а 2004-те је освојио и други мандат.

        Руски лидер воли и уме да јавно наступа. Тиме је већ фасцинирао многе.

        На последњој сесији Међународног дискусионог клуба „Валдај“ рекао је и ово:

        „Сви знамо крилатицу Што је дозвољено Јупитеру, није дозвољено волу. Само, ми нисмо сагласни са таквим формулацијама. Можда волу и није дозвољено, али медвед ни од кога ни за шта не тражи дозволу... Медвед се код нас сматра господаром тајге и нема намеру да се премешта у друге климатске зоне... Он своју тајгу никоме неће дати. То свима треба да буде јасно“.

        Од 2008-ме до 2012-те био је на функцији председника Владе РФ.

        Трећи председнички мандат освојио је победом на председничким изборима одржаним 2012-те.

        Изборна кампања за нове председничке изборе стартоваће пре Нове године.

        Своје кандидатуре већ су најавили Владимир Жириновски, телевизијска водитељак Ксенија Собчак, кћерка познатог политичара из 90-их, новинарка Јекатерина Гордон.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Водканов's picture
Водканов 17:00 06.12.2017.

 • +6
Voting is closed.

И после Путина - Путин!
Друже Владо ми ти се кунемо ...
Ким Владимир Путин!

draganz's picture
draganz 17:29 06.12.2017.

 • +27
Voting is closed.

Знамо да ти са својим порукама нам поручујеш: "Људи, болестан сам, помозите ми! Не могу да се суздржавам и да не причам глупости као они појединци који иду улицом и псују." Али ипак не можемо ти помоћи, јер се то не лечи у коментарима вести, постоје интитуције са тимовима специјалиста који се тиме баве. Ево ти корисна адреса

Клиника за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић", Падинска Скела  
Оцена: 5,0
Болница, Падинска Скела, Србија
Радно време: Отворено 24 сата
Телефон: 011 8871233

Водканов's picture
Водканов 17:46 06.12.2017.

 • +8
Voting is closed.

Та ће адреса теби требати - ти си Београђанин, а ја сам далеко од Београда (хвала Богу)!

draganz's picture
draganz 19:01 07.12.2017.

 • +6
Voting is closed.

А ти се баш примаш као бела лала на све што напишем, па памтиш и верујеш. Разлог више за телефон у руке, Лаза вероватно има линију за 24-сатну помоћ угроженима.

iki's picture
iki 17:13 06.12.2017.

 • +24
Voting is closed.

„Сви знамо крилатицу Што је дозвољено Јупитеру, није дозвољено волу. Само, ми нисмо сагласни са таквим формулацијама. Можда волу и није дозвољено, али медвед ни од кога ни за шта не тражи дозволу... Медвед се код нас сматра господаром тајге и нема намеру да се премешта у друге климатске зоне... Он своју тајгу никоме неће дати. То свима треба да буде јасно“.
Moje najiskrenije čestitke Putinu i Rusiji! Eh, kad bi bio i naš!? Mislim na Srbiju, inače, jeste i naš, a moj sigurno!

Водканов's picture
Водканов 17:26 06.12.2017.

 • +8
Voting is closed.

"Када умреш, ти не знаш да си умро и није ти тешко , тешко је другима!
Исто је и кад си глуп(а)"!!!

Baja's picture
Baja 19:32 06.12.2017.

 • +12
Voting is closed.

Nasmejah se iskreno na tvoj komentar.

Očekivao sam još više zaklinjanja, nuđenja svojih života i ushićenosti na ovu temu ali za sada je to sasvim trpeljivo. Jednostavno jedan deo našeg naroda (često većinski) voli jake političke ličnosti, bezrezevno im veruje i spremnan je da prihvati i opravda svaki njihov potez pa makar on bio i tragičan . Šta ćeš takvi su ljudi...
Da se vratim na kandidaturu Putina. Ustavna je, zakonita je, ima u njegovoj vlasti ekonomskih rezultata, političkih uspeha, deluje kao figura oko koje narod može da se okupi.

Lično bih voleo da Putin u svom budućem mandatu iskoristi svoju ustavnu i političku snagu da umanji i smanji štetu korupcije i nekih drugih negativnosti u ruskom društvu, da se bogatstva Rusije pravednije podele na narod i standard Rusa...

Ima dosta pozitivnog u državničkoj i istorijskoj pojavi Putina, ne bih to nabrajao već će se javiti "vernici" koji će to sa pravom istaći.

Još nešto,Putin mora da ima zbog budućnosti Rusije i ruskog društva opoziciju kojoj mora da obezbedi sve uslove za postojanje i delovanje.

I odgovor za iki . Voleo bih da Srbijom vlada Srbin a ne Rus.
Rus neka nam bude prijatelj u dobru ili zlu, sasvim je dovoljno i za nas Srbe i za naš bratski narod Ruse.

Водканов's picture
Водканов 20:20 06.12.2017.

 • +5
Voting is closed.

Обрати пажњу пред којим аудиторијумом је најавио своју кандидатуру: радници и омладина, ако ниси јако млад можда се сетиш неких паралела из наше социјалистичке прошлости! Путин прича радницима и омладини а са тајкунима спроводи најлибералнији облик капитализма у свету тренутно!!!
Ја о Путину имам 10х повољније мишљење од свих овде оргазмично-усхићених идолопоклоника његовог лика и дела. Човек јесте уздигао један трули, троми државни систем који је лежао као пијанац у блату до нивоа стајања на сопственим ногама и делимичног уздржавања од опијања. Такође води најбољу спољну политику од свих совјетских-руских председника до сада!
Међутим, он јесте аутократа, богаташ, тајкун и његова унутрашња политика је у великој мери заснована на толерисању страшне корупције у држави, продубљивању неједнакости и очајној социјалној политици.
Просечан Србин рецимо, никада, али баш никада не би могао да живи у Русији јер би га буквално све дотукло, од корупције до капитализма који је 10х суровији од овог нашег квази!
Желим му успешан мандат због Руса а не због њега лично, и апсолутно сам сигуран да после његове ере долази катаклизма за Русију и Русе - не дај Боже, али све указује на то.
Наводно се говори да Путин спрема своју млађу ћерку за свог наследника како би она постала председник 2025.
Ако је то истина, то је тек катастрофа и довешће до невиђених подела у руском друштву!!!

Baja's picture
Baja 20:47 06.12.2017.

 • +9
Voting is closed.

Nije sporna publika pred kojom je objavio kandidaturu. Realno pogledaj kandidature predsednika u zapadnim zemljama upravo se obraćaju tom sloju društva radnika, omladine, nema tu ništa sporno.
Patriotski naboj kandidatura u zapadnim zemljama je mnogo veći nego što se predsednički kandidat obraća u Rusiji, to je normalno pa zašto ne bi važilo i za Rusiju.
Neće valjda predsednički kandidat pričati o galaksijama i globalnom svemiru već će nametati teme zanimljive za narod kome treba da bude predsednik.

Nisam slučajno naveo da Rusija mora da ima opoziciju zbog Rusije same i zdravlja ruskog društva, vidim da je to tebi jasno što me raduje.

Nemam za sada nikakve strahove kada je u pitanju Rusija posle Puina, verovatno će bii sve suprotno od tvojih predviđanja. Ozbiljna je to država i narod ne verujem da mogu da im se opet dese tragične greške koje su im se kroz istoriju dešavale.

To za ćerku ruskog predsednika je čista špekulacija. Ubeđen sam da će Rusi za tada predsednika izabrati nekog mnogo pametnijeg i posvećenijeg obavezama.
Bože zdravlja pa ćemo videti...

Водканов's picture
Водканов 21:11 06.12.2017.

 • +3
Voting is closed.

Није проблем што контрираш увек него што то не поткрепљујеш чињеницама!
У којој то западној земљи се кандидат за председника обраћа радницима и омладини, само један пример наведи?
У Русији постоји опозиција али је маргинализована, прогањана и угњетавана 10х више него у Србији, за путиновце опозиција је исто што и страни плаћеници. У свести КГБ-овца не постоји и помисао на другачије мишљење!
Ти си изгледа неки млакоња, кренеш нешто да критикујеш па се онда извињаваш, мислим, шта рећи, изедох говно што ти одговорих!
Русија не да ће пропасти после Путина, него ће је задесити несрећа над несрећама, Руси су подложни таквим историјским циклусима са трагичним исходом, а он пада баш после Путина!
Исто као што ти и твоји другари овде немате појма да је седиште руске духовности, државности, писмености - КИЈЕВ, али да би то један руски председник разумео мора да буде РУС!!!

Baja's picture
Baja 22:38 06.12.2017.

 • +9
Voting is closed.

Već sam ti dva puta rekao da je sa tobom veoma teško voditi dijalog jer si isključiv, netolerantan i u suštini priitivan lik. Nema veze, odgovoriću ti.

U svim zapadnim zemljama se predsednički kandidati i političari uopšteno obraćaju radnicima i omladini.Očigledno nisi pratio kampanje u Francuskoj ili bilo kojoj drugoj zapadnoj zemlji. Postoje i druge interesne grupe koje su isto tako meta obraćanja političara ali je sigurno da se ove nezaobilazne.
Pa kome bi se drugom obraćao !? Kome se obraća američki predsednik ...Gde ti živiš i u kakvim oborima je zatvorena tvoja svest i pogled na društvo.

Trudim se da se u politici držim principa i upravo zbog toga sam često kritičan prema unutrašnjoj politici u Rusiji, nikome se ne izvinjavam. Zaustavim se tamo gde treba jer da nije tako moj komentar bi ličio na tvoje splačine, što pokušavam da izbegnem.

Ponavljam da za sada ne vidim ni jedan argument kojem bi Rusija posle Putna doživela to što ti uporno ponavljaš. Ozbiljan je to narod i država. Jednostavno je to bljuvotina koju ponavljaju primitivni ljudi kao ti.

Kijev je trenutno sedište antiruske histerije, mržnje, desnog neljudskog primitivizma u kome se krše osnovna ljudska i nacionalna prava Rusa. Mislim da to ruski predsednik zna i moraće sa dosta pameti diplomatije da rešava ovaj problem,

Водканов's picture
Водканов 13:22 07.12.2017.

 • +2
Voting is closed.

Ти си ђинђићевац много безобразан!
У западним земљама председнички кандидат се обраћа ЈЕДИНО бирачима и грађанима, он каже Французи браћо или грађани!!! То исто раде швабе, Енглези, Шпанци, Италијани. Нико не иде у Фијат по подршку јер је то ПРИВАТНА фирма!!!
Само у напаћеним државама као што су Русија, Северна Кореја и Србија председнички кандидат обилази раднике, сељаке, омладину и спортисте, ЗАШТО???
Зазо што то нису избори већ питање живота и смрти за њих, и зато желе у старту да придобију, најнесрећније и најглупље!
О Русији нема сврхе да ти пишем, извини, али немаш појма, можеш само да мислиш у недостатку правих чињеница!!!

iki's picture
iki 19:58 06.12.2017.

 • +12
Voting is closed.

Baja. Pa do sada su svi bili Srbi! I jedini koji je vredeo, to je Koštunica! A Putina, e, njega gotivim, sasvim!

Аnonymus's picture
Аnonymus 00:43 07.12.2017.

 • +2
Voting is closed.

Je l to bese onaj bivsi Damljanovic sto nije znao gde mu je legalna zadnjica a gde glava?

Baja's picture
Baja 20:25 06.12.2017.

 • +10
Voting is closed.

Predsednici Srbije su takvi kakvi su, birali smo ih i tako nam je bilo kako je bilo...
Ništa sporno u vezi Putina kao predsednika Rusije, postoje brojni razlozi da ga kao Srpkinja gotiviš sasvim.

Аnonymus's picture
Аnonymus 00:41 07.12.2017.

 • +2
Voting is closed.

Kimi, je l ti pratis ovo gore? Hajde, molim te, brzo postavi svakog na svoje mesto.

Додај коментар