ПУТИН: Како ли се тек млате око пара!

ОБРАЧУН ПРЕД КАМЕРАМА ДВОЈИЦЕ РУСКИХ БИЗНИСМЕНА НИЈЕ ОСТАВИО РАВНОДУШНИМ НИ ДРЖАВНИ ВРХ

     РУСКИ премијер Владимир Путин прокоментарисао је обрачун пред камерама бизнисмена Александра Лебедева и Сергеја Полонског, рекавши: «Замислите, како ли се тек туку око пара».

     За у једној тв-емисији,  Лебедев и Полонски су прво жустро полемисали. Све повишенијим гласом. У следећем моменту, Лебедев устаје и удара Полонског који је пада са столице.

     Лебедев се после вадио да је само одгурнуо опонента који му је претио. Полонски је, опет,  показивао модрицу на руци и поцепане фармерке.

     Инцидентом се – помало неочекивао – позабавио и сам врх Путинове предизборне коалиције Општеруски народни фронт. «Тему» је начео председник Руског савеза предузетника и индустријалаца Александар Шохин. Оценио је да се компромиси морају тражити за «столом, а не у телевизијским студијима, тим пре што понекад, предузетници, регулишу своје међусобне односе уз помоћ борилачких вештина».

     «Ми смо формирали Фронт, али се ни са ким не тучемо, док они немају фронт, а један другог млате по њушци. Хулиганство» — рекао је Путин.

     Премијера је занимало - да ли Руски савез предузетника и индустријалаца има комитет за етичка питања. Шохин је одговорио да такав комитет постоји, међутим «срећом оба предузетника, која су се потукла, нису чланови Руског савеза предузетника и индустријалаца, тако да се нико није жалио».

     «Ми имамо у Народном Фронту ветеране, који нису млади, али су снажни, имамо организацију ветерана из Авганистана, тако да би они тим табаџијама дали по туру да им више никада слично не би пало на памет» - рекао је премијер.

     «Замислите: како ли се они млате за паре, мора да су спремни да гркљан један другом ишчупају, хм» -  истакао је Путин.  

Oбрачун пред камерама бизнисмена Александра Лебедева и Сергеја Полонског

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари