Московски економиста: Био сам више пута у Солзберију – тамо врви од геј-барова и геј-клубова

НЕЗВАНИЧНО: ТАЈ БРИТАНСКИ ГРАД ИМА 14 ГЕЈ-БАРОВА, 4 ГЕЈ-КЛУБА И 3 БДСМ СВИНГЕР-КЛУБА

* Михаил ДЕЉАГИН: Верујем да Александар Петров и Руслан Боширов говоре истину кад тврде да су ишли у Солзбери из приватних ралога. Неки сматрају да је цела Енглеска геј-клуб, али их је у Солзберију, чак и по енглеским мерилима, преко сваке мере

____________________________________________________________________

         ПОЗНАТИ руски политичи експерт и економиста - Михаил Дељагин – након што је одгледао интервјуу RT Александра Петрова и Руслана Боширова, које званични Лондон оптужује да су отровали његовог шпијуна Сергеја Скрипаља, изјавио је да му изгледа сасвим уверљивом њихова тврдња да у британски град Солзбери нису путовали да би било кога отровали већ из „приватних разлога“.

         Објаснио је да је у Солзберију, у коме заиста има шта да се види, и сам путовао више пута, али да сматра да су Петров и Боширов за то вероватно имали друге разлоге.

         Дељагин је изнео сопствену претпоставку због чега су Петров и Боширов боравили у Солзберију и због чега су деловали неубедљиво. Другим речима:  због не личе на агенте-троваче:

         „Био сам у Солзберију не једном. Тамо је све – геј-клуб. Неке од њих сам видео. Како неки говоре, цела Енглеска је геј-клуб, али их је у Солзберију, чак и по енглеским мерилима, преко сваке мере“.

         Незванично, Солзбери има 14 геј-барова, три бдсм свингер-клуба и 4 геј-клуба.

         Петров и Боширов су претходно пред камерама RT рекли да су ишли у Солзбери да би се забављали и „погледали градску архитектуру“.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари