Ватикан, Ротшилди, Рокфелери и велике банке предлажу „велико ресетовање“ капитализма

ПРОГЛАСИЛИ „ИНКЛУЗИВНИ КАПИТАЛИЗАМ“ КОЈИ БИ ПРАВЕДНИЈЕ РАСПОДЕЉИВАО ЊЕГОВА БЛАГА

* Претходно Светски економски форум, Уједињене нације и неке друге институције позвали на „велику рестаурацију“ ради претварања светског капиталистичког система у трансхуманистички социјалистички светски поредак. Папа у свему треба да има „морално вођство“

* ФАКТИ: Присетите се Форбсових листа најбогатијих у свету – никада на њима ни једног Ротшилда и Рокфелера. А сада: ево њих! Ово јесте оно што се сматра глобалном дубоком државом. Централни нерв „светске владе“. Тек, наравно, треба видети какве ће ово трагове да оставља и куда ће да воде. Ови вукови су кроз сву досадашњу историју бринули о `овцама` само онолико колико су баш морали...

_______________________________________________________________

       ВАТИКАН ради Великог ресетовања улази у „Глобалну алијансу“ са Ротшилдима, Рокефелеровом фондацијом и великим банкама.

       Папа Франциско је најавио да ће Ватикан склопити „глобални савез“ са највећим светским банкама, међународним корпорацијама и глобалистичким фондацијама ради стварања „економског савета усмереног на прерасподелу богатства широм света“.

       Глобалистичка иницијатива „Савет за инклузивни капитализам“ себе назива прокапиталистичком организацијом која ће радити на стварању „јачих, праведнијих и заједничких економија и друштава“.

       Ова елитистичка група, која себе назива и Чуварима, објавила је да жели „историјску сарадњу руководилаца и глобалних лидера под Францисковим моралним вођством“.

       Наводно са амбицијом да заувек искористе могућности бизниса“.

       „Одазвали смо се на изазов папе Франциска да буде створена инклузивнија економија која правичније расподељује благодати капитализма и омогућава људима да остваре свој пуни потенцијал“, изјавила је наследница банке Лин Форестер де Ротшилд.

       Осим папе, међу Чуварима су и извршни директори Visa, Mastercard, Bank of America и BP, као и Лин Форестер де Ротшилд, председник Фордове фондације Дарен Вокер, председник Рокефелерове фондације Раџив Шах и специјални изасланик УН за климу Марк Карни.

       Чувари су врховни руководиоци највећих светских корпорација који су се обавезали да ће предузети „храбре кораке ка стварању инклузивног капитализма“.

       Тврде да ће реализовати цео списак планираних акција које се тичу животне средине, социјалне политике и управљања.

       Ово је уследило након што су Светски економски форум, Уједињене нације и неке друге институције позвали на „велику рестаурацију“ ради претварања светског капиталистичког система у трансхуманистички социјалистички светски поредак.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари