Мари ипак у Београду, али с туђим пасошем!?

НАВОДНО ГРЕШКОМ ПОНЕО ПУТНУ ИСПРАВУ РОЂАКА,

А ЊЕГОВ ДОКУМЕНТ СТИЖЕ ДАНАС…

        Шампион Вимблдона Енди Мари стигао је у Београд у четвртак, где ће његова селекција у четвртфиналу Дејвис купа данас започети дуел против Србије.

        Најбољи британски тенисер најавио је да неће играти на Ташмајдану, већ је дошао да подржи тим, али не би било изненађење да ипак дође до промене, будући да селектори имају право измене готово непосредно пред почетак меча.

        Енди је наводно ушао у Србију са пасошем свог рођака, који је грешком понео, преноси „Спортски журнал“.

        Наиме, на Сурчину су тек на друштвеним мрежама видели да је Мари стигао у Србију, али су провером установили да га немају у свом систему, што им је било чудно, па су схватили да је ушао са туђим пасошем!? Они су одмах реаговали, контактирали Мариевог менаџера и установили да је грешком понео пасош рођака.

        Великом шампиону врата нису била затворена, већ је ушао у Србију, а његов путни документ требало би да стигне данас из Лондона.

        Да ли ће заборавни Мари и заиграти у Београду? Одговор на то питање могли бисмо да добијемо већ око 16 часова, за када је заказан почетак првог меча између Србије и велике Британије. Према најави први ће на терен изаћи Јанко Типсаревић и Кајл Едмунд, а потом ће снаге одмерити Душан Лајовић и Џејмс Ворд.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари