Милов човек – Роћен – монтенегрински РТС назвао јавном кућом са новинарима глупљим од говеда

„ТО ЈЕ БОЛЕСНА БАГРА СКУПЉЕНА НА ЈЕДНОМ МЈЕСТУ, ПАМЕТНИЈА СУ ГОВЕДА ИЗ МОЈЕ РАСОВЕ“

Ово је прави Монтенегрин - егземплар за какву

изложбу на коју је забрањен улаз малолетницима

* На исту гомилу ставио и монтенегро-агенцију, па распалио: „Та го*на из Мине ништа не преносе, ма то су го*на, баш го*на, а телевизија је најсрамнија, то је мрља на историји Црне Горе“

_______________________________________________________________

         ДУГОГОДИШЊИ високи монтенегрински функционер и бивши амбасадор Државне заједнице Србија и Црна Гора Милан Роћен поново својим недавним `подвизима` показује праву природу режима Мила Ђукановића.

         Управо објављени његови прислушкивани разговори открили су да је он новинаре и уреднике Јавног сервиса (РТЦГ) сматрао “глупљим од говеда” и “болесном багром”, а ту телевизију “најсрамнијом мрљом на историји Црне Горе”.

         “То није јавни сервис, то је јавна кућа”, рекао је Роћен у телефонском разговору који је највјероватније с почетка 2006. године јер се у њему помиње његов повратак из Москве у Црну Гору.

         Он је и за новинаре других медија говорио са омаловажавањем.

         “Та го*на из Мине ништа не преносе, ма то су го*на, баш го*на, а телевизија је најсрамнија, то је мрља на историји Црне Горе. У свему овоме, у овој великој античкој трагедији, то је мрља на савјести црногорског друштва”, рекао је Роћен.

         Све је ово рекао у телефонском разговору са бизнисменом Ранком Убовићем, у коме између осталог помиње да се враћа 25. па му предстоје опроштајни пријеми, односно како каже - “зајебанције”.

         Њему је још рекао: „Ноћас гледам емисију гдје је довела људе она Томашевићка, она је најнеписменија... Десеторо људи, сви боље причају од ње. Која су то говеда... У Јутарњи програм да доведеш говеда, бистрија су говеда из моје Расове него уреднички тим ТВЦГ”.

         Па наставља: “То је болесна багра сакупљена на једном мјесту. Ааа, како ћу да им је**м мајку и да их растурим па нека се носе у 16 пи*** материних. То једва чекам да негдје дам изјаву о свему овоме, како је све функционисало као сат, осим Јавни сервис који уноси забуну у све ово. То је страшно. То није јавни сервис, то је јавна кућа. То није проституција, проституција је часни посао. То се плаћа тамо, то је интелектуално морална проституција”.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари