Дарко Младић: Отац нема снаге ни да прича – чекамо дозволу да га посете српски лекари

ДАРКО: МАЈКА ЈЕ С ЊИМ БИЛА ДВА САТА, АЛИ ЈЕ САМО ОНА ГОВОРИЛА, А ОН ЈЕ САМО СЛУШАО

Босиљка Младић

* Генераловој супрузи Босиљки холандски лекари су рекли да су нешто мало променили терапију, али нису рекли како. Ради се формално о упали плућа, са водом у плућима и срчаном слабошћу

________________________________________________________

       СРПСКИ генерал Ратко Младић данас је у још лошијем здравственом стању, него претходног дана, па током посете супруге Босиљке буквално није могао да говори, рекао је Срни генералов син Дарко Младић.

       "Она је са њим седела два сата, али само је она причала, он је пратио, али није могао да говори, више нема снаге ни да говори", навео је Дарко Младић.

       Дарко је навео да су генераловој супрузи холандски лекари рекли да немају ништа ново, да су нешто мало променили терапију, али нису рекли како.

       Он је подсетио да се ради формално о упали плућа, са водом у плућима и срчаном слабошћу.

       "Е сад, да ли је то што је прележао корону или није... нису се изјашњавали по тим питањима", рекао је Дакро Младић.

       Он каже да не може да говори о следећим потезима породице, додајући да се и даље чека да буде одобрен термин да Младића посете српски лекари.

       Дарко је рекао да ће генералова супруга остати у Холандији још пар дана, а да ће он отићи тамо идуће седмице да посети оца, пошто је тако лоша ситуација.

       Здравствено стање генерала Младића поново се погоршало, па је пре девет дана због јаких болова и опште слабости пребачен у цивилну болницу у Хагу, одакле је у четвртак, 8. септембра, враћен у затворску болницу у Трибуналу.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари