Хрвати у ноћном клубу у Задру претукли двојицу америчких тамнопутих војника-педера

АМЕРИ СУ НАВОДНО „ОТВОРЕНО ПОКАЗИВАЛИ ДА СУ ХОМОСЕКСУАЛЦИ“, А НАПАДАЧА ЈЕ БИЛО ДО 10

* Један од претучених: „У клубу нас је напала група од осам до десет хрватских мушкараца. Никад се у животу нисам осећао тако беспомоћно. Изгледало је као да нас не намеравају пустити живе

* ФАКТИ: Воле Хрвати овако: десет на двојицу, пет на једнога. Чак на једног и по, зна се зашто. А Амери изгледа опет показаше да су једно у својим филмовима, а нешто сасвим друго реално. Двојица из америчких филмова би све у задарском ноћном клубу „Опера“ поваљали за мање од два минута

___________________________________________________________________

        ЕУ-ХРВАТИ су у Задру претукли двојицу америчких војника-педера.

        Како је објавио сајт Zadarski.hr, претучени су „тамнопути младићи који су се забављали у ноћном клубу „Опера“, а отворено показали да су хомосексуалци“.

        Објавио је и да су једва извукли живу главу након напада веће групе мушкараца.

        „Прошле ноћи смо дословно доживели један од најгорих тренутака икад у животу. У клубу нас је напала група од осам до десет хрватских мушкараца. Никад се у животу нисам осећао тако беспомоћно. Изгледало је као да нас не намеравају пустити живе", испричао је један од нападнутих.

        Из задарске полиције кажу да је догађај оквалификован као „прекршај“.

        "У нападу на двојицу америчких војника судјеловало је више непознатих особа које су им нанијеле лакше тјелесне озљеде ударајући их шакама и ногама у главу. Прва полицијска постаја интензивно ради на утврђивању идентитета нападача и разлозима зашто су уопће напали. За сада се траже нападачи због нарушавања јавног реда и мира, што је у домени прекршаја, но истрага ће показати је ли у физичком нападу на тамнопуте геј војнике било елемената злочина из мржње, односно казненог дјела", речено је сајту у локалној полицији.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари