Сад се и неке Британке присећају да их је Борис Џонсон `додиривао` пре две деценије

МЕМОРИЈА ИМ ЈЕ `СПАВАЛА` ДОК ЈЕ БИО САМО ГРАДОНАЧЕЛНИК ЛОНДОНА И МИНИСТАР

* Британски премијер министру унутрашњих послова, Саџиду Џавиду, рекао да су тврдње Шарлот Едвардс (да ју је за време једног ручка хватао за бутину) – неистините

* ФАКТИ: Овако је почињало са Доналдом Трампом. Чим је ушао у Белу кућу – почела је дрека. као да је спопадао и силовао пола америчких демократкиња. И Едвардс је ћутала све док Џонсона нису „узели на нишан“ они који су у Британији са исте стране као Трампови противници у Америци...

_________________________________________________________________________

        ПОРТПАРОЛ британског премијера Бориса Џонсона одбацио је данас наводе да је он сексуално узнемиравао две жене пре 20 година.

        Оптужба је донекле бацила у засенак отварање годишње конференције Конзервативне странке.

        „Ти наводи су нетачни“, изјавио је Џонсонов портпарол.

        Колумнисткиња Шарлот Едвардс написала је у недељнику „Sunday Times“ да ју је Џонсон додиривао за време ручка 1999-те године, док је био уредник магазина „Spectator“.               

        „Осетила сам Џонсонову руку на мојој бутини испод стола. Стезао ју је. Пела се нагоре тако да сам морала да се усправим“, написала је она и додала да се о томе поверила колегиници која је седила са друге Џонсонове стране, која јој је рекла да је и њу додиривао.

        Након негирања из Даунинг стрита, Едвардсова је на Твитеру написала да „уколико се премијер не сећа догађаја, она има боље памћење од њега“.

        Министар финансија Саџид Џавид је у интервјуу за ББЦ одбио да коментарише наводе, односно рекао је да му је Џонсон рекао да су ти наводи нетачни.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари