Путин: Немогуће је да америчка подморница спасава „председника Русије“

НАЗВАО ЛОШИМ АМЕРИЧКИ ФИЛМ „HUNTER KILLER“ U KOJEM АМЕРИЧКИ СУПЕРМЕНИ УЛАЗЕ У ВОЈНУ БАЗУ РФ

* Филм је режирао Донован Марш. Главне улоге играју Хари Олдман и Џерард Батлер који `спасавају` и свет од трећег светског рата. Владимир ПУТИН је био јасан: „Два мала чамца, која су Сједињене Државе поклониле Украјини, нису успела да прођу кроз Керченски мореуз, а они би у филму да са атомском подморницом уђу у нашу војну базу. То је немогуће. Лош је то филм!“

* Американци би требало да снимају филмове о „спасавању Трампа“ – од своје „дубоке државе“. Јер, сада му приписују да је желео да у Москви сагради „кулу“ у којој би пентхаус поклонио Путину. А ту идеју је сарадницима америчког председника потурио Филип Сатер, агент у Москви војне обавештајне службе САД

__________________________________________________________________________

         АМЕРИКАНЦИ воле да снимају филмове у којима они спасавају свет од „Совјета“ и Руса, Кинеза или терориста.

         Управо су снимили филм „Hunter Killer“ у којем спасавају „председника Русије“ од његових!

         У време када тврде да су им Русија и њен председника (Владимир Путин) изабрали шефа државе и од „Путиновог агента“ Доналда Трампа треба спасавати Америку.

         Све у свему, имали би разлога да спасавају Трампа од завереника унутар Америке, али они – по навици а и зато што себи тако изгледају велики и моћни – тобоже спасавају „Путина“.

         А руски лидер им је управо продемонстрирао шта мисли о њиховом спасавању „председника Русије“.

         Замољен да каже шта мисли о филму „Hunter Killer“, Путин је прво рекао да га није гледао. Потом му је новинар - од којег молба дошла – укратко предочио садржај филма, посебно указујући да америчка подморница спасава „председника Русије“, којег неки држе као таоца у војној бази иза Поларног круга.

         Путин је тада затражио прецизирање: „Држе ли га то у нашој војној бази?“

         Кад је добио потврдан одговор, оценио је да је тако нешто „мало вероватно“ и објаснио:

         „Два мала чамца, која су Сједињене Државе поклониле Украјини, нису усперла да прођу кроз Керченски мореуз, а они би у филму да са атомском подморницом уђу у нашу војну базу. То је немогуће. Лош је то филм!“

         Руски лидер је изговарајући последње речи још махнуо руком, али се уздржао да и он америчко спасавање „председника Русије“ не назове – попут руског министра културе Владимира Мединског – „крајње глупим филмом“.

         Филм је режирао Донован Марш, а главне улоге играју Хари Олдман и Џерард Батлер који `спасавају` и свет од трећег светског рата.

          А Трамп је неупоредиво угроженији унутар своје земље од „председника Русије“.

         Њему управо – преко сведочења бишег адвоката Мајкла Коена - приписују да је намеравао да у Москви изгради свој нови tower  и да у њему Путину поклони пентхаус.

         Коен је прво тврдио да је Трамп од градње tower-а у Москви одустао пре уласка у предизборну кампању, па у међувремену променио исказ и рекао да је то било када је већ био председнички кандидат своје Републиканске партије.

         Трамп је одреаговао преко Твитера:

         „Разматрао сам могућност да градим у Русији, али нисам реализовао тај пројекат јер сам добио нула гаранција. Ово је опет лов на вештице!“

         А не помиње `лов` тек тако.

         Испоставило се да је московски агент америчке војне шпијунаже Филип Сатер био тај који је Трамповим сарадницима – чим је он објавио да ће се борити за председничку кандидатуру – предложио и градњу „куле“ и поклањање пентхауса Путину. 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари