Глумица Азија Арђенто оптужила Вајнстајна за силовање, а сама `силовала` малолетног глумца

ЗАВЕЛА ЏИМИЈА БЕНЕТА КАДА ЈЕ ТЕК НАПУНИО 17 И МОРАЛА ДА МУ ЗА ЋУТАЊЕ ПЛАТИ 380.000 ДОЛАРА

* Арђенто се са Бенетом упознала на снимању филма The Heart Is Deceitful Above All Things) у којем је он играо њеног сина (имала је тада 37 година). Испричао је да се Азија нешто касније са њим срела у хотелу, понудила му да пије, а потом га `силовала`. Тврдио је да је те ноћи доживео стрес који је погоршао његово здравствено стање и умањио му зараду

___________________________________________________________________________

         АМЕРИКА је и земља троличњака и манипуланата.

         Глумица Азија Арђенто, која је јавно оптужила холивудског продуцента Харвија Вајнстајна за сексуално спопадање и силовање у време фестивала у Кану, сама је раскринкана као „женски Вајнстајн“.

         Штавише, морала је да плати глумцу Џимију Бенету 380.000 долара одштете. А он је њу оптужио фактички за исто за шта је она Вајнстајна.

         The New York Times, који тврди да је из анонимног извора добио преписку између њених и његових адвоката, објавио је да међу документима у које је имао увид постоје и фотографије које потврђују да је она са Бенетом, који је тада имао само 17 година, била у интимној вези.

         Наводно је међу њима и селфи са њих двоје у кревету.

         Она је тада имала 37.

Она а филмским сином Бенетом

         Исти лист тврди да је Бенет њу оптужио за сексуално спопадање у новембру прошле године – тридесетак дана након што је група глумица, међу којима је била и Азија, оптужила Вајнстајна.

         Бенетов адвокат је објаснио да се Бенет нашао погођеним јер се она нашла у улози (Вајнстајнове) жртве.

         Бенет је затражио три и по милиона долара одштете за „смишљено увођење у стање емотивног стреса, изгубљену зараду и насиље“.

         Навео је да га је Арђента „трауматизовала“ и да му је управо то умањило зараду.

         Арђенто се са Бенетом упознала на снимању филмаThe Heart Is Deceitful Above All Things) у којем је он играо њеног сина.

         Испричао је да се Азија нешто касније са њим срела у хотелу, понудила му да пије, а потом га `силовала`. Тврдио је да те ноћи доживео стрес који је погоршао његово здравствено стање.

         На крају су се нагодили да му исплати „компензацију“ од 380.000 долара (200.000 је већ добио – у априлу ове године).

         За ту суму је одустао од тужбе коју се спремао да поднесе и предао јој „интимне снимке“.

         Вајнстајн, који је донедавно био највећи холивудски продуцент, прошле године је био оптужен да је три деценије присиљаваио америчке глумице на секс, а да је неке и силовао.

Са Харвијем Вајнстајном

         Међу онима које су се жалиле на `спопадање` биле су и Гвинет пелтроу и Анђелина Џоли, а силовање је – поред Арђенто – пријавила и Луси Еванс.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари