CIA: Хитлер био и мушко и женско, био у љубавној вези са Хесом

У ИЗВЕШТАЈУ КОЈИ САЧИНИЛА ЗА РУЗВЕЛТА НАВЕЛА И ДА ЈЕ У БЕЧУ БИО У ДОМУ У КОЈИ СУ СВРАЋАЛИ БОГАТИ ХОМИЋИ

Са Рудолфом Хесом

         АДОЛФ Хитлер је бисексуалац, а има и садомазохистичке наклоности,пише у извештају који је CIA припремила 1943-ће године за тадашњег председника САД Френклина Рузвелта.

         Тај извештај је управо постао доступан америчким историчарима, а у њему се наводи и да је Хитлер у младости живео у мушком дому у Бечу у који су долазила старија богата господа да своје „сексуалне жеље задовоље са младим и лепим момцима“.

         Из истог документа главне америчке шпијунске централе може се извести закључак да је Хитлер можда имао љубавну везу и са својим помоћником Рудолфом Хесом за којег се наводи да је био трансвестит који је у одређеним круговима у Берлину био познат „Фројлајн Ана“ и „Црна Ема“ и да је волео да се облачи као жена.

Са Евом Браун

         CIA је 1943-ће тврдила и да „Хитлер у себи сједињује хомосексуалну и хетеросексуалну оријентацију“.

         Њен извештај је био написан на 70 страница, а њему се наводи и да је Хитлер према хомосексуализму имао „амбивалентну позицију“. Зато је, тврди се у извештају, 1935-те подржао доношење закона који је сексуалне односе међу мушкарцима дефинисао као „кривично кажњиви разврат“, али по њему није било никаквих гоњења хомосексуалаца.

         Тај закон је дозвољавао и принудно кастрирање и принудно убризгавање тестостерона.

         Рузвелту је, иначе, било предочено и да је веза између фирера и младе Еве Браун бар до 1932-ге била чисто платонска, а да је Хитлеру била потребна због учвршћивања култа властите личности јер је његове `аријевце` било незамисливо да вођа буде хомосексуалац или импотентан.

         У извештају је председнику САД  било посебно предочено да је Хитлер био амбивалентан у свему јер је био и социјалиста и националиста „и мушкарац и жена“.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари