Америчка колумнисткиња Џин Керол оптужила Трампа за полусиловање у јесен 1995.

БЕЛА КУЋА: ТО ЈЕ ПОТПУНО НЕТАЧНА И НЕРЕАЛНА ПРИЧА УПЕРЕНА ПРОТИВ ПРЕДСЕДНИКА

* „...Он откопчава панталоне, присилно гурајући своје прсте на моје приватно подручје. Потом гура свој пенис на пола или потпуно, нисам сигурна, у мене. Све се претвара у колосалну борбу. Покушала сам да га нагазим ногом. Покушала сам га одгурнути својом слободном руком. Из неког разлога, држим торбицу у другој. И напокон подигла сам колено довољно високо да га одгурнем од себе, отворим врата и излетим из свлачионице“

_________________________________________________________

         ДОНАЛД Трамп се суочава с новим оптужбама за силовање, у најмању руку за – полусиловање.

         Овај пут га оптужује Џин Керол, колумнисткиња женског Elle која тврди да ју је 1995-те у јесен сексуално напао у свлачионици за ипробавање одеће.

         Причу америчке колумнисткиње је објављена у New York Magazine као извадак из њене нове књиге "За шта су нам потребни мушкарци?".

         Керолова je написалa да је упознала Трампа унутар луксузне робне куће на Менхетну, Bergdorf Goodman, на њујоршској Петој авенији где је пристала да му помогне да одабере поклон за девојчицу након што ју је замолио за савет.

         "Оног тренутка када су се врата свлачионице затворила, он се бацио на мене, гурнуо ме према зиду, ударила сам се у главу прилично јако,  а он ставља своја уста на моје усне. У следећем тренутку, још увек у пословној одећи, оделу, кошуљи, он отвара свој капут и откопчава панталоне присилно гурајући своје прсте на моје приватно подручје. Потом гура свој пенис на пола или потпуно, нисам сигурна, у мене. Све се претвара у колосалну борбу. Покушала сам да га нагазим ногом. Покушала сам га одгурнути својом слободном руком. Из неког разлога, држим торбицу у другој. И напокон подигла сам колено довољно високо да га одгурнем од себе, отворим врата и излетим из свлачионице", написала је Керол.

         Колумнисткиња наводи да сексуални напад на њу није трајао дуже од три минута. Она је своју причу поделила с две блиске пријатељице, обе новинарке, које су такође потврдиле овај случај из деведесетих година.

         Из Беле куће су одбацили Керолине тврдње:

         „То је у потпуности нетачна и нереална прича која излази у јавност 25 година касније само како би нарушила углед председника".

         Керол је казала да није до сада изашла у јавност са својом причом јер се плашила Трамповог гнева и бола од називања лажљивицом.

         "Примање претњи смрћу, прогањање из моје куће, отпуштање, вучење кроз блато и придруживање женама које су изнеле веродостојне приче о томе како су их мушкарци зграбили, омамили, омаловажавали, млатили и нападали, никад није било забавно. Такође, ја сам кукавица. Ово бих окарактерисала као силовање, али не желим да моје речи буду интерпретиране у дословном или криминалном смислу", написала је Керол.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари