Специјални конгресни комитет објавио да није било завере ни везе између Трампа и Русије

ИСТО - СА ДОЗОМ ЛИКОВАЊА ВЕЋ ОБЗНАНИО И САМ АМЕРИЧКИ ЛИДЕР

  • Упркос томе, 140 конгресмена-демократа обратило се Трампу са позивом (захтевом) да уведе нове санкције против Русије. Да све буде смешније: „због мешања у наше председничке изборе 2016.“. Уз прецизирање да траже да САД уведу санкције против свих у Русији који „сарађују са војним и обавештајним сектором Русије“

        ДОНАЛД Трамп је - не скривајући властито задовољство са примесама ликовања - објавио да истрага о његовој тобожњој повезаности са Русијом није дала никакве резултате.

        Своју победу је објавио преко Twitter, користећи само велика слова. А написао је:

        „Специјални комитет Представничког дома ни након 14 месеци вођене брижљиве истраге није нашао никакве доказе да су постојале везе између мене и Русије или била каква координација између моје председничке кампање и Русије“.

         Претходно је конгресмен Мајк Конвеј изјавио да поменути комитет није открио никакву везу између Русије и Трампове изборне кампање.

        Поменути комитет је саопштио: „Нисмо нашли никакве доказе да је постојала завера или координација дејстава између Трампове кампање и Руса.

        Према речима Конвеја, конгресмени су - упркос свему - закључили да је Русија наводно „активно покушавала да се умеша у председничке изборе“ у Сједињеним Државама и да је због тога предузимала и сајбер-нападе. Али, не са намером да помогне Трампу.

        Упркос свему овоме, тешко да ће демократе у Конгресу САД престати да нападају и руше Трампа.

        Њих 140 обратило се Трампу са позивом (захтевом) да уведе нове санкције против Русије. Да све буде смешније: „због мешања у наше председничке изборе 2016.“.

        Уз прецизирање да траже да САД уведу санкције против свих у Русији који „сарађују са војним и обавештајним сектором Русије“.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари