Удари по Сирији су наставак бомбардовања Југославије и крсташког заузимања Цариграда

ЗАПАДНА ЦИВИЛИЗАЦИЈА НИЈЕ САМО ПОСТХРИШЋАНСКА ЈЕР ЈЕ

- И АНТИХРИШЋАНСКА

Југословенски догађаји“ из 1999.

  • Тешко је рећи да ли су се нумерологијом руководили „наши западни партнери“ кад су одлучивали да баш у петак 13-ог априла, издају наредбу да се ракетирају градови Сирије. Такође: да ли им је уопште пало на памет да тог дана стотине хиљада сиријских хришћана слави Светлу седмицу
  • Као што знамо из Светог Писма, Антихрист није лик из бајки нити сам Сатана. То је човек који сеје зло, а продаваће се за Месију. Наравно, Сједињене Државе, са њиховим сателитима, а ни сам Доналд Трамп, још нису Антихрист, али у делима светих отаца се говори и о „претечи Антихриста“, а њему ови (што су ударили на Сирију) личе

Пише: Михаил ТЈУРЕНКОВ

        РАКЕТНИ удари по Сирији су логични наставак не само бомбардовања Југославије 1999-те године, него и крсташког заузимања Константинопоља 1204-те.

        Кад савременом човеку говориш о Промислу Божијем, о важности молитве и покајања, он често презриво одмахује главом. Много озбиљније се рационалисти XXI века односе према магији бројева и осталим сујеверјима и окултним знацима, укључујући и „петак 13-ти“.

        Тешко је рећи да ли су се таквом нумерологијом руководили „наши западни партнери“ кад су одлучивали да баш у петак 13-ог априла, издају наредбу да се ракетирају градови Сирије. Такође: да ли им је уопште пало на памет да тог дана стотине хиљада сиријских хришћана слави Светлу седмицу.

        Западни „партнери“ (крсташи) су 1204-те чак муле увели у олтар Свете Софије да би на њих товарили опљачкана црквена богатства. Још су једну бестидну лаку жену пустили да седне на место цариградског патријарха и да „благосиља“. Сам „престо“ патријарха - непроцењиве вредности и по материјалу и по уметничкој обради - разбили су и разнели по комадима...

        Вероватно су ипак најсимболичнији „југословенски догађаји“ из 1999-те који су све до данас један од наших главних историјских пораза.

        У тим трагичним данима, почев од 24. марта, православни Београд је веома личио на Цариград из 1204-те.

        За разлику од католичких „крсташа“, натовски зликовци су православне људе које убијају видели само на екранима својих електронских нишана. Они нису имали окрвављене мачеве у рукама, али нису починили мање зла од Латина који су разорили Цариград...

        Авај, западно-хришћанска цивилизација већ поодавно није чак ни постхришћанска, већ - антихришћанска. Примера је - маса, а за њих су библијска Содома и Гомора - дечије јаслице.

        Као што знамо из Светог Писма, Антихрист није лик из бајки нити сам Сатана. То је човек који сеје зло, а продаваће се за Месију, засести у обновљеном Јерусалимском храму и са својим присташама покорити народе.

        Наравно, Сједињене Државе, са њиховим сателитима, а ни сам Доналд Трамп, још нису Антихрист, али у делима светих отаца се говори и о „претечи Антихриста“, а њему ови (што су ударили на Сирију) личе.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари