Пелоси оптужила републиканце за „саучесништво које прети Америци“

ФБИ И ДАЉЕ ПЛАСИРА ТВРДЊЕ ДА ТРАМПОВЕ ПРИСТАЛИЦЕ СПРЕМАЈУ ОРУЖАНУ ПОБУНУ

* Страсти распаљује и обећање Трамповог адвоката Линколна Вуда да ће шокирати свет информацијама о секс-скандалима и прљавом вешу Бајдена, Барака Обаме, Хилари Клинтон, Ненси Пелоси, Била Гејтса, чак и Мајка Пенса...   

_________________________________________________________

       ДЕМОКРАТКИЊА Ненси Пелоси, спикер Представничког дома, изјавила је да су САД у опасности због недостатка републиканске подршке резолуцији којом се потпредседник Мајк Пенс позива да искористи 25. амандман на амерички устав за смењивање Доналда Трампа због неспособности да влада.

       - Републиканци су одбили да заштите Америку и одобрили председниково неуравнотежено, нестабилно, ненормално понашање. Њихов саучесништво прети Америци, уништава нашу демократију и мора прекинуто – објавила је Пелоси.

       Нагласила је да ће конгресмени-демократе, који имају већину од пет гласова у горњем дому Конгреса САД, сами у другом покушају изгласати позив Пенсу и члановима Трамповог кабинета да га прогласе неспособним и смене.

       Открила је да ће конгресмени из рфедова Демократске партије – ако се пенс оглуши о позив – одмах „прећи на поступак импичмента против Трампа“.

       Све се ово догађа у више него прегрејаној политичкој атмосфери јер ФБИ и даље у јавност убацује тврдње да трамповци спремају оружане акције са намером да спрече Џоа Бајдена да преузме власт.     

       Страсти распаљује и обећање Трамповог адвоката Линколна Вуда да ће шокирати свет информацијама о секс-скандалима и прљавом вешу припадника америчке политичке елите.

       Навео је да ће `јунаци` раскринкавања бити сам Бајден, Барак Обама, Хилари Клинтон, Ненси Пелоси, Бил Гејтс, чак и Мајк Пенс...

       Нејасно је о чему се ради: о нечему сасвим реалном или о сигналу демократама да се зауставе.

       „ФБИ кухиња“ пласира, иначе, да су протести планирани пред Конгресом САД од 17. до 20. јануара, а пред парламентима педесет америчких савезних држава - од 16. до 20. јануара.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари