Кинеска научница коју је заврбовала ЦИА тврди да је корона створена у Вухану

ЛИ МЕНГ ЈАН ОБЕЋАВА ДОКАЗЕ ДА ЈЕ ТАЈ ВИРУС СТВОРИО ЧОВЕК И ДА ЈЕ ТО УРАДИЛА ЊЕНА ЗЕМЉА

* Наводи да је због претњи била принуђена да побегне из Хонгконга у Америку, а сада се оглашава „са тајне локације

* ФАКТИ: Тврди да не лаже, а да је Пекинг намерно оптужује да је лажов. Независно од мотива званичног Пекинга, чињеница је  да је ова Кинеска `легла под ЦИА`. Да говори управо оно што је државном и обавештајном врху САД потребно против Кине...

________________________________________________________________

       КИНЕСКИ виролог Ли Менг Јан, која је побегла из родне земље након што су је Американци заврбовали па јавно рекла да је Пекинг прикривао чињеницу да се корона вирус шири међу људима, сада тврди да ће изнети доказе да је вирус вештачки.

       Да су га створили људи. Наравно: у Кини.

       Ли Менг Јан тврди је да је Пекинг добро знао за корона вирус и пре него што су се појавили извештаји о првим случајевима заражавања.

       Наводи да је под претњама била принуђена да побегне из Хонгконга у Америку, а огласила се „са тајне локације“ и наступила са новим тврдњама.

       Наводи да су извештаји да је корона вирус настао на пијаци у Вухану "димна завеса" и да ће она објавити извјштај који ће наводно доказати да је вирус створио човек.

       „Тај вирус није из природе. Долази из лабораторије у Вухану. Секвенца генома је попут отиска људског прста и на основу тога можете идентификовати те ствари. Користићу доказе да укажем зашто је ово дошло из лабораторије у Кини, зашто су они ти који су то направили", рекла је докторка.

       Тврди да су информације које је прикупила пре него што је побегла из земље избрисане из владиних база података и да је њеним колегама наређено да "шире гласине о њој".

       „Избрисали су све моје податке, а такође су рекли људима да шире гласине о мени, да сам лажов, да не знам ништа... Покушаће да контролишу моју породицу и пријатеље", рекла је.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари