Американци ће од 11. фебруара гледати нову цртану серију на Трампов рачун у 10 наставака

СВЕ ЕПИЗОДЕ ЋЕ БИТИ ЕМИТОВАНЕ ПОД НАЗИВОМ „НАШ ЦРТАНИ ПРЕДСЕДНИК“

  • Главни јунаци овог телевизијског пројекта су сам ДОНАЛД Трамп, његова породица, саветници и најближе окружење. Није поштеђена ни Меланија...
  • Судећи по трејлеру, „Наш цртани председник“ је псеудодокументарна комедија апсурда која описује „типични дан 45-ог председника САД“. У основи сижеа су нелогични, понекад и напросто безумни догађаји унутар Беле куће

        АМЕРИЧКИ телеканал Showtime објавио је трејлер цртаног филма-пародије о Доналду Трампу.

        Имаће десет наставака (епизода) које ће бити емитоване под заједничким називом „Наш цртани председник“.

        Емитовање је најављено за 11. фебруар, али ће прва епизода на интернету моћи да нађе већ 28. јануара.

        Главни јунаци овог телевизијског пројекта су сам Трамп, његова породица, саветници и најближе окружење.

 

        Ко су му све јавни и тајни противници, не чуди што је председник САД објекат сатире у вечерњим шоу-емисијама, па и популарним цртаним серијама попут „Симпсонових“ и „Јужног парка“.

        Идеја „Нашег цртаног председника“ родила се из кратких анимираних скечева који су се појављивали у програмима The Late Show With Stephen Colbert („Вечерњи шоу са Стивеном Колбером“).

        Аутор пројекта - водитељ тог шоу-програма и добитник награде „Еми“ Стивен Колбер - познати је амерички комичар и један од најактивнијих критичара Трампове администрације на америчким телевизијама.

        Судећи по трејлеру, „Наш цртани председник“ је псеудодокументарна комедија апсурда која описује „типични дан 45-ог председника САД“.

 

        У основи сижеа су нелогични, понекад и напросто безумни догађаји унутар Беле куће.

        Сценариста није поштедео ни Меланију Трамп, нити Трампове синове, зета и саветнике.

        У серијалу се нарочито исмева Трампов конфликт са „демократским медијима“ које шеф државе оптужује да смишљено пласирају лажне новости.

        Сам Трамп је познат по својим епизодним улогама у комедијама попут „Принца са Беверли Хилса“, а био је и водитељ ријалити - шоуа „Кандидат“, али показује да не трпи превише сатиру на свој рачун.

        У популарној вечерњој емисији Saturday Night Live Трампа игра познати холивудски глумац Алек Болдвин. Многи су уверени да је то његова најбоља улога у целој каријери.

        Болдвин-Трамп је најгледанији шоу на америчком интернету.

 

        У „Симпсоновима“ из децембра 2017-ме - Трамп специјалном тужиоцу Роберту Мулеру, који истражује утицај Русије на председничке изборе у САД 2016-те, нуди мито.

        А последњих дана амерички медији „из поузданих извора“ објављују да ће Мулер убрзо шефа државе позвати на саслушање...

​        У „Симпсоновима“ се 2000-те тврдило да ће Трампово председниковање оставити рупу буџету САД. А када је Трамп након 16 година заиста постао шеф државе, аутори серије су се чак извинили за то „пророчанство“.

        Творци серије „Јужни парк“ су у јулу прошле године донели одлуку да се више не шале на Трампов рачун.

        И дотад су избегавали да свога јунака - Харисона - називају „Трампом“, али су му оставили карактеристичну фризуру, држање, политички програм и градњу зида... Додуше, на граници са Канадом...

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари