Путин и Си честитали рођендан председавајућем Председништва БиХ Милораду Додику

РОЂЕН ЈЕ 12. МАРТА 1959. У БАЊАЛУЦИ – ОБА ЛИДЕРА МУ ПОЖЕЛЕЛА ДОБРО ЗДРАВЉЕ И УСПЕХ

          ПРЕДСЕДНИК Руске Федерације Владимир Путин упутио је рођенданску честитку српском члану Председништва БиХ Милораду Додику, пожелевши му добро здравље, благостање и успех у државној делатности.

          "Ценимо Ваше напоре за побољшање пријатељских односа између наших земаља. Верујем да ће се ти односи и у наредном периоду плодно развијати на добробит народа Руске Федерације и БиХ", истакао је Путин у честитки Додику поводом његовог 60. рођендана.

          И председник Кине Си Ђинпинг упутио је честитку Додику поводом његовог 60. рођендана пожелевши му добро здравље, те лични и професионални успех.

          "Придајем велику важност развоју односа између Кине и БиХ и спреман сам да, заједно са Вама, улажем напоре за унапређење пријатељских односа и сарадње између Кине и БиХ на још виши ниво, доносећи благостање двема земљама и народима", истиче се у честитки.

          Председник Кине оценио је да су односи између Кине и БиХ добри и да се одржава добар тренд њиховог развоја.

          "Две стране имају чврсто међусобно политичко поверење и непрекидну размену на различитим нивоима, док практична сарадња између две земље стабилно напредује", истакао је предсједник Кине.

          Српски члан Председништва БиХ Милорад Додик рођен је 12. марта 1959. године у Бањалуци.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари