Додик: Тужилаштво БиХ посегнуло за лажном оптужбом под упливом британске и још неких страних амбасада

НАГЛАСИО ДА ЈЕ ТУЖИЛАШТВО, КАО И СУД БиХ, НЕУСТАВНО, АЛИ ДА ЋЕ СЕ ИПАК ОДАЗВАТИ СВАКОМ ПОЗИВУ

* Навео да је позван у Тужилаштво БиХ у вези са кредитом некретнине у Београду, те објаснио како је њему учињена штета јер је отварањем истраге против људи из Павловић банке прекинут уговор о закупу. Додао да се све догађало пре 17 година и нагласио: „То сам исплаћивао из плате и од продаје друге две некретнине

__________________________________________________

         СРПСКИ члан Предсједништва БиХ Милорад Додик рекао је да је данас позван у Тужилаштва БиХ и да негира све што је тамо изнесено, те истакао да је то политички процес који има подршку страних амбасада.

       Постоји инкриминација лажна, то је политички процес Тужилаштва, под директним упливом и са подршком страних амбасада, а једна од њих је британска, рекао је Додик на конференцији за новинаре у Источном Сарајеву.

       Додик је рекао да је позван у Тужилаштво БиХ у вези са кредитом некретнине у Београду, те објаснио како је њему учињена штета јер је отварањем истраге против људи из Павловић банке прекинут уговор о закупу.

       То је, каже, исплаћивао из плате и од продаје друге две некретнине.

       Додик је рекао да је његов однос према Суду и Тужилаштву БиХ да су они неуставна категорија и да као такви нису ни законити ни уставни.

       Али, додао је, да ће се сваки пут када га позову одазвати на позив.

       Он је негирао све што је изнесено, јер је реч о нечему што се десило пре 17 година.

       Додик је рекао да ће се следећи пут при одласку у Тужилаштво путем документације изјаснити о изнесеним инкриминацијама. 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари